2009 m. sausio 4 d., sekmadienis

www

Šiandien nutariau surinkti daug visokiausių internetinių gėrybių, tad pasistengsiu Jums pateikti įdomiausius dėmesio vertus link`us.

1. http://www.bryanboy.com/ - šį puslapį aplankau labai dažnai, bet nepasakyčiau, kad labai žaviuosi šiuo vaikinu, kuris apart mados savvo gyvenime nieko nemato. Aš suprantu, kad būti stilindu, madingu yra gėris, bet atrodyti kaip boba nėra gėris.

2. http://laimikis.wordpress.com/ - puslapis kuriame galite rasti ir save. Šeip puslapio idėja ieškoti, rodyti stilingus žmonės, jų darbus, bet kartais žiūrint šį puslapį mane apima baimė jog Lietuva tai bohemos kraštas. Man asmeniškai ta bohema jau seniai seniai nusibodo. Bet visgi kartais galima pamatyti įdomių dalykų, arba net ir pažįstamų.

3. http://cannelle-vanille.blogspot.com/ - aš esu tikra smaližė, o atsivertus šį blogą, man kartais silpna pasidaro. Ten taip skaniai viskas nufotografuota, sudėta, kad ax ax ax, netikiu kad žmogus gali iškepti ir pagaminti tokių stebuklų. Niami niami.

4. http://ohsococo.blogspot.com/ - modeliai akrtais irgi rašo blogus. Štai vienas jų, visai neseniai pradėtas rašyti. Autorė garsus modelis Coco Rocha

5. http://public.fotki.com/stiliaus-sleptuve/ - na o čia mano draugės ir dar vienos panelės darbai, kuriai galite pasigrožėti ir įsigyti.

6. http://public.fotki.com/jaguarkas/ - turiu daug talentingų draugių, tad dar vienas mano draugės puslapis kuriame galite pasigrožėti ir užsisakyti dar visokiausius rankų darbo papuošalus.

7. http://www.kissingwithross.com/ - čia aišku visiems skyriu, kuriems buna liūdna ir kurie jaučiasi vieniši. :D

8. http://www.ted.com/index.php/talks/virginia_postrel_on_glamour.html - šeip geras video, patariu visiems pasižiūrėti ir įdėmiai pasiklausyti. Na man patiko, nežinau kaip jums.

Na ir ties šia riba ir sustoju, nes viską užmiršau, bet pažadu papildyti kažkokiais naujais įdomiais linkais.

pa.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

ou! how much? :D

Kamile rašė...

Aciu uz reklama :)))))
bet kokia tu saunuole po naujuju jau kiek prirasei, as tai taip tyyyngiu kanors rasyt arba daryt, po tu nauju tai galwa visiskai tuscia :)