2011 m. spalio 30 d., sekmadienis

Plaukai plaukučiai


Kas ką besakytų bet noriu noriu i dar kartą noriu tokių plaukų!
Gaila, tik kai kur manęs gali ir nesuprasti... :) Ir kodėl nepasirinkau daug meniškesnės profesijos?? Tada ir tatuiruotės netrugdytų ir pusiau nuskųsta galva :) echhhhhhh.... Kaip jums?




Beje, kalbant apie plaukus, galiu pasigirti kad jaaaauuuu iki kitos vasaros turėsiu būtent tokio ilgioo kokio ir noriu! (kas neprisimena tai jau beveik du metus auginuuu auginu ir auginuuuu plaukus;/) Tai va! Beje atradau kuo puikiausia priemonę, kad plaukai būtų žiauriai minkšti ir ne tokie sausi, taigi rašykitės receptą!( porcijos priklauso nuo jūsų plaukų ilgio)
1) Visą galvos odą ištrinam Dzintars antioksidantiniu balzamu ( šiek tiek ( ne ne šiek tiek, bet LABAI) smirda, bet dėl plaukų reikia aukotis). Nusipikti galim Eurokos, kaina apie 17 Lt. Beje, labai gelbėja kai pradeda slinkti plaukai!
2) Į dubenėlį įpilam:
- Makadamijos riešutų aliejų ( nerafinuotas)
- Kokosų aliejų (nerafinuotas)
- Stiprinantį aliejų " Babushka Agafija". Įsigyti irgi galima Eurokos, kaina apie 6 Lt.
- "Dark side" aliejų mišinį. Įsigyti galima uogauoga.lt, kaina apie 23 Lt.
Viską truputį pašildomm, tada mišinį paskirstom tolygiai ant visų plaukų, užsidėdam maišelį ir šiltą kepurę. Vaikštom tiek kiek galim, aš taiiii savaitgalį stengiuosi palaikyti apie 2-4 val., darbo dienomis, prieš kiekvieną plovimą bent po pusvalandį. Efektas jaučiamas iškarto!

Na tikiuosi pasibandysit ir tikrai liksit patenkintos.;) mua! Jei aks turit gerų plaukų priežiūros patarimų būttttinai pasidalinkit! :)

5 komentarai:

E. rašė...

Man labai patinka tie plaukai!!! Irgi visai noreciau nusiskust šoną :))))

Kamile rašė...

o as zinok nusiskutau :))) bet nepuse galvos tik kamputi man nukirpo taip trumpai trumpai :) ir zinok taip padare kad net nesimato, o kai nori parodyt tiesiog reikia kitaip plaukus suformuoti :) tai kad tokia sukuosena titu net banke :)))

posh rašė...

To E. man tai labai labai patinka tie plaukai! šiuo metu svajonėė...

To Kamile... tik tai tiktu, tik truputi bijau kad tiek auginau auginau ir dbr nuskusiu :D o jeigu netiks? :)

Sandra rašė...

Tokiai grazuolei kaip sitose fotkese manau tiktu ir visai plikai but, vistiek graziai atrodytu :) Nezinau ar siulyciau pasiryzt tokiem pokyciam :)

Sandra
Kur mano raktai?

Anonimiškas rašė...

Labai kieta sukuosena!