2009 m. vasario 19 d., ketvirtadienis

savaitės naujienos

Sveiki,
vos ne vos prisiverčiau parašyti kelias naujienas į blogą. Ši savaitė man buvo tikrai tikrai įspūdinga, todėl laiko blogui ir madai ir stiliui beveik neliko. Tai va. Kol kas asmeniškumus paliksiu sau ir išsipasakosiu kitą kartą.
Štai jums kelios naujienos.


- Šis mano( net ne mano o labiau Dzijanos) pastebėtas dalykas mane nustebino gal tik iš tos pusės jog tokius kanopos batus avėjo ne kas kita so stiliaus ikona tapusi Sex`o ir miesto aktorė S. J. Parker. Batai aišku sucks, bet pati Parker tai kaip visada žavi.



- Praėjo mano "mėgstamausia" šventė kuri tik gali būti...Valentino diena, gaila jog nesugebėjau atrasti laiko ir pasveikinti visus visus savo blog`e nes buvau tikrai suradusi įdomių dalykų apie šią šventę, bet jau tiek to..neteršių tokiais dalykais savo mylimiausiojo blog`o. Va. šeip esu prieš visokiausias nesamones ir dovanas Valentino dienos proga, bet va keli dalykėliai kurie man patiko ir kuriuos tikiuosi gauti greitu metu. :D Ypač tosterį...
Taigi meilės tosteris..kuris labai gražiai paskrudiną duoną.

na čia jau visiems aišku kokia būtų romantiška dovana mylimajam arba mylimajai.
Nebanalūs, paprasti marškinėliai.


- Šioje nuotraukoje pastebėjau genialų papuošalą, žiauriai didelį, žiauriai masyvų bet man nice. Aišku pati nežinau ar prisiversčiau kažką panašaus užsidėt, bet čia jis atrodo tikrai gerai.



- Vienas meninkas pabandė sukomponuoti iliustracijas ir tikras nuotraukas ir sukūrti paroda Fetish girls :) na ka.."menas" pavyko :D visai įdomiai atrodo ir visai nieko idėja :)





- Ukrainiečių kompanija sugalvojo tikrai smagų dalyą. Įdomios pagalvės kurios slaptai parodo aplinkiniams ką sapnuoji. :) :) :) žavu gražu tobūla :)




- Vienas internetinis portalas sukūrė eksperimentą. Pirmą kartą buvo sukūrtos miniatiūrinės žmonių figūros iš lūpdažio. O žmonės irgi nepaparasti...lūpdažių skulptūruose buvo Brad Pitt ir Angelina Jolie..( tipoo jei nori turėti tokias lūpas kaip Angelina turėk tokius lūpų dažus :D ) va.

1 komentaras:

Kamile rašė...

tos fetish girls super :))))