2009 m. gruodžio 27 d., sekmadienis

Princesės dienoraštis


Nežinau, kas man dabar užėjoo, bet tiesiog noriu valgyt. Labai labai. Neužteko salotų, mėsainio. Todėl einu šildyti šašlykų ir grybų padažo.
O dar vos sugrįžus namo mane aplanke geniali mintis. (pastaruoju metu, šios genialios mintys mane aplanko itin dažnai) tai va. Sugalvojau, jog rytoj atsiradus laisvam laikui nusipirksiu sau princesišką karūną ir vaikščiosiu su ja namuose, kad visi namiškiai žinotų, kas namie princesė ir kad to niekada nepamirštų. Nes matau, kad kai kurie, pradeda pamiršti KAS AŠ ESU ;DDD

O darrrrr viena draugė, pasirūpino kad bemiegant jausčiausi kaip tikra princesė todėl nuo šiandien pradedu miegoti su sleeping mask ;D ox ox ox. Žavu gražu. Jau nekalbu apie mnao rožiniius nagus irrr gražiausią pakabuką ever. Haaaaaaaaaaaaaaaa.

6 komentarai:

princessa rašė...

o as visada miegu su sleeping mask. ant kurios parasyta PRINCESS :P :DD

Anonimiškas rašė...

prajuokinai su ta karuna :D

lela rašė...

Aš ir turiu tokią karūną :D Žinok, poshe, tikrai gera mintis! Laikau ją prie lovos ir ryte būtinai, ant savo susivėlusio plaukų gniutulo, užsidedu... Ir iš karto tikra princesssss :D Rimtai, smagu, primena vaikystę.

Dovilė rašė...

nei jus turit tas karunas nei ka ;D

posh rašė...

pricessaa: as tai pabandziau su ja miegot, is karto buvo nepatoogu, bet pripratau :)))))))))
anonimiskas: man irgi juokinga ;D bet taigi fainaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

posh rašė...

lela: as irgi taip noriu :D laukiu kol man dbr paodvanos karuna :D nes noriu irgi keltis ir detis ja ant galvos is pacio ryto :D