2008 m. rugsėjo 2 d., antradienis

oh oh oh first day!

Pradėsiu gal nuo to, jog, sveikinu visus su rugsėjo pradžia. Manau ir matau jūsų akyse laimės ašaras, ir iš to sprendžiu kad visi labai džiaugiatės prasidėjus rudeniui. :)
O aš tuo tarpu pradėsiu mėgstamiausią savo veiklą -kritikavimą, ir šeip papasakoosiu apie mano šios dienos įspūūūūūūūdžius.
Gal pradėsiu nuo ryto, kada apsilankiau, jau kaip absolvente savo mokykloje. Žmonių buvo begalę, o NORMAlių nulis. Vis dar niekaip negaliu suprast kaip galima neskirti šventės nuo paprastos dienos, kaip galima ateiti į vieną svarbiausių mokyklos švenčių su riebaluotais plaukais, oldshchooolais (panelės), purvinais džinsais..ir būtinai prie viso šio vaizdo reikia nerealiai prisidažyti, taip prisidažyti kaip nemoka dažyti jokia kita makijažistė. SIaubas baubas.
Na o univere reikalai truputi pasitaisė. Galima pasakyti jokios šventės ten nebuvoo bet visos paneles, ir vaikinai, nesvarbu ar jie gėjai ar ką, buvoo nors šiek tiek pasipuošę. Šventės nebuvoo bet visgi, gražių panelių tikrai suradau, aišku ir labai gražių su karnavaliniais makijažais irgi . Aš deja buvau irgi priskirta prie tu gražiu kurios pasipuošė nebunant šventei. :D Nu bent su riebaluotais plaukais nieko neaptikau, nors gal ir buvoooo. Bet šeip celiulitinės, kaimo kapelos šokėjos tai buuuvo, dar prie to rūūūkančios visiems po nosimi. Kaip pastebėjau dar kartą savo gyvenime normalūūūs vyrai nemėgsta rūūkančių moterų, apie tai bylojo grupioko pastaba rūūkančioms po jo nosimi panelėms( šeip mano atžvilgiu nelabai ten ir panelės buvooooo.... :D )
Apie dėstytojus pasakyti labai daug negalėčiau, pavardžių neįsiminiau tik vieną labai ryyyškų, akį režiantį lūpdažį, kuris man nedavė užmigti... visą laiką prieš akis majačinosi. :D

Na o apie tai kaip maaažvaikės eilinį kartą pasiuošė ir užsidėjo kablus, pavogė iš mamos tanalkooos, mokyklos toalete pasidažė blakstienas....tai turbūt kiekvienas žiiinoooo.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

miela malonu kad visus sutikusius mokykloje pavadinai nuliais :D,zinkuje bardzo :D

i rašė...

tikrai ne tave turejau omenyyy :D nesijaudink :D beje grazus pilki marskiniai :P :)