2008 m. spalio 15 d., trečiadienis

Pro skylutę žemėje.... :D




Joa, arba aš visai praradau savo glamūūūrinius visus sugebėjimus, arba man rauna stogą. Jei mane paklaustų kažkas kas šiandien man įsiminė labiausiai...pasakyčiau T.O.A.L.E.T.A.I. Žinote kodėl?papasakosiu jums viena labaiii įdomią istoriją.
Visus savo paskutinius nežinau gal 3-4 metus galvojau jog, turiu labai protinga, įšprūūūūsūūūūūūsiąąąą draugę. Neminėsiu Jos vardo, nes nu ne varde esmė šio pasakojimo. :D Žodžiu, sėdžiu aš darbe ir neturiu ką veikti, tai nutariau pabendrauti su drauge skype pagalba, nes taa labai protinga mergaitė išvarė mokytis į labai jau fashion miestą- Milaną :D ( Dabar tikrai jau niekas nesupras kas tai per protinga draugė kuri išvarė į milaną) NU tai va, kalbame mes kalbame, kalba nukrypsta apie toaletus, nes mano darbe...toaletas ir mano kabinetas yra viens nuo kito gan toli :D tai va...o mano mieloji drauge pradėda pasakoti kokie milane yra toaletai. (picture viršuje, pati turėjau ieškoti nuotraukų nes mano draugė deja negalėjo nueiti ir padaryti tulikams fotosesijos). Mano draugės žodžiai skambėjo taip (ne biški o smarkiai pakoreguota ir biški perdaryta esmė :D ) : tu nematei kokie Milane tuulikai, ten skylutė žemėje...žodžiuuu, man atrodo kad tie tulikai dar liko nuo SOVIETŲ (!) laikų.... tiesiog nukritau nuo krėėėslo :D joooo sovietai ir italija.....labai artimi dalykai...porą minučų bandžiau juokits iš draugės o po tooo Jiii, pasitelkusi savo protą, ar pasinauduojusi knygomis, google ar dar vieno sovietų aukos- italo, ji man ačiū Dievui pareiškė jog visdėl to fašizmas vyravo Italijoje....tada atsipūčiau, grįžau sau ramiai namo, ooo tada JI vėl man rašo ir nežinau iš kur ištraukė tokią teorija, kad čia būtent sovietai pavogė pas fašistus idėją daryti skylutes žemėje ir vadinti juos toaletais :D nu žodžiuuuuuu visai ne glamūūūrinis blogas, bet visaiii juokinga :D Taigi jei jau apie tulikus pradėjau tai ir labai luksiškai užbaigsiuu :D va jums deimontiniai briliantiniai auksiniai tuuulikai :D muaaah ;]]]]

p.s. mūsų su drauge nuomonė nesutapooo tai idėdu chat`o history :D kas supranta lenkiškai tam pasisekė :D

[12:49:15] Chica says: jakie?
[12:49:20] agnya says: :D
[12:49:20] agnya says: dziura w ziemi
[12:49:25] agnya says: to w glownym budynku
[12:49:30] agnya says: takie jak za czasow sowieckix
[12:49:31] agnya says: :D
[12:49:31] Chica says: oo to fajnie
[12:49:35] Chica says: ten milan to patrza atstojny jakis
[12:49:36] Chica says: :D
[12:49:38] agnya says: a u mnie na wydziale normalne
[12:49:42] agnya says: ale serjozno
[12:49:45] agnya says: tu niemanurmalnyx
[12:49:46] agnya says: wc
[12:49:47] Chica says: a tam tez sowieckie czasy byli?
[12:49:54] agnya says: nawet w dobryx kawiarniax
[12:49:56] agnya says: :D
[12:50:01] agnya says: niea tu fashyzm byl


9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

:D
dla mnie te tuliki to trauma jakas:D

Anonimiškas rašė...

takie zycie, nic nizrobisz :D :D

Anonimiškas rašė...

wow wow wow... ni zria ona u mnie w skype putkakaszka, jaz tak i czula ze jej takie tematy jak tuliki interesuja :DDD
you're a superstar now!!! congratulations!!! drauge is milano:))))

Anonimiškas rašė...

trauma! stres! mental disorder! masakra :D! dosc ze tuliki w milanie takie to teraz niebede mogla wrocic na litwa bo tut moix fanow duzo bedzie :D ale wiecie o co chodzi najbardziej ze np. F i for disabled jest razem a M jest osobno i bez kolejki :)

Anonimiškas rašė...

drauge is milano gal tu knyga parasyk....tulikuu istorija? :D ar kazka panasaus... :D

Anonimiškas rašė...

a btw takie tuliki, w Polsce zwane "na Malysza", duzo bardziej higieniczne niz takie gdzie kazdy siada! ;)

Anonimiškas rašė...

ooo cia musi drauge is krokuvos odezwala sie:D

Anonimiškas rašė...

noreciau siandien pasidalinti su jumis savo experience kuris man atsitiko vakar, buvau lb lb lb lux glam posh klubee ten kur ash rimtai netekau zado ne vien nuo to kad ten visi atrode lyg nuo podiumu pasipuoshe ishsipuoshe o dar nuo WC, visu pirma ten yra juodos kabinos tokios lyg stovimi soliariumai ir tu uzeini yra klozetas o kai pakeli galva yra kristalaaai yra tikru tikriausi kristalai ir tada tu gali,atsiprashant, tikrai tik apsisiusioti kaip ten grazhu :))

Anonimiškas rašė...

krce as žiuriu kad tulika tai megstamiausia tema mano skaitytojoms :D žinosiu ape ką rašytiiii :D