2008 m. spalio 21 d., antradienis

juozukaasss



Tai va, išaušo ilgai laukta diena, ilgai lauktas vakaras ir ilgai lauktas Juozukoo jubiliejinės kolekcijos pristatymas :) vaaa...na kaip draugė viena pasakė, jog girdėjo jog Statkevičius ruošėsi pristatyti savo kolekciją cirke, tai nenuostabu...nes pristatymas vyko ne cirke, bet jau juokinga buvooo kaip per gerą komediją :)
Visada lengviausia pradėti nuo kritikos, tad aš jau galvoje sudėliojau mintis ir smulkiai nupasakosiu kas ten vyko. Visų pirma, labai skubėjau, skambinau ir rėkiau ant draugės kad ji irgi skubėtų, kad tik nepaveluoooooti. Nu ir. Atėjnam, žmoniųųųųųų pilna, kamštis prie durų, kamštis prie rūūbinės, kamštis kamštis, į salę nieko neileidžia, žmonės ateję visi kažkokie pyykti ir nemoka pasakyti elementaraus atsiprašau. :) nu žooodžiu, tadaaa, nuėjom ieškoti kito iėjimo...nu norėjom protingesnes pasirodyt, bet tai nieko neradom, ir dar žurnalistė kurią Jasikevičius sumušė prisikabino :D nu lol, bet aš kaip tikra lietuviškoji Victoria Beckham nulis komentarų, ir su manim negalima šnekėėtis ;) va, ok, laukiam toliau, pagaliauuu, kažkas sujudėjo, nežinau kiek valandų buvo bet kažkaip tai praėjom ir įėjom į tamsią salę. Visur juoda medžiaga, sukabintas stiklas o po stiklu apšviesta nauja Statkevičiaus knyga. Nu knyga...kaip dekoratyvinis kambario elementas visai nieko, bet šeip nieko įdomaus, Vogue žurnalas kainuoja pigiau, ir suknelių rasite ten kur kas daugiau :D nu tai vaa...po juodo ilgo koridoriaus atėjom i baaaaltą salę...O čia tai visas linksmumas. Salė "papuošta" pigia balta medžiaga...ir tokie suoleliau sustatyti..irgi pigus, bet visgi pauošti pigia medžiaga :) va, vienam italui labai buvo įdomu kaip atrodo tie suoleliai sustatyti tai net pakėlė aukštai medžiagą ir parodė savo kolegoms. nu tai va...atėjus į salę, pasedėjus ten pora minučių galvojau išprotėsiu..muzika siaubas baubas. Nu ir vaaa prasidėjo...pradžia buvo gera, efektinga, todėl apie ją parašysiu kada kalbėsiu apie gerus dalykus. Tai va...prasidėjo pristatymas, prasidėjo ir cirkas. Aš nežinau kas, kam kodėl davė modeliams tokius batus, kad net vienam modeliui mešlungį ar ką ten sutraukė. Žodžiu ji taaaaip ėjo...kad visi lūūžo iš juoko. :D va...nu modelių eisena buvooo tiesiog siaubinga, ne dėl to kad modeliai lėėėvi, o dėl jų batų, gaila. ;/ tai va... nu o galu galiausiai tai išvis išprotėjo...jau paskutineme ėjime, kai kurie iš modeliu apsiavė savo batuus :D nu čiuju kojas skaudėjo.. :D ir krce viena iš vis su kališais kažkokiais... tikrai kad lol... na ir dar prie blogų dalykų ir mano kritikai priskirsiu tai kad keletas modeliu nebuvo susitvarke koju nagus, kurie ryškiai matėsi, viena turėjo storas šlaunis o vilkėjo nerealiai gražų paltuką, vienai gale atsisegė užtrauktukas ir matėsi visa šikna na ir plastikinis podiumas visas sutrukinėjo dėl levų batų.
O dabar gerieji dalykai (nes girti kažką irgi moku ) visų pirmą makiažas, šukuosenos buvo visai visai geram lygyje...palyginus su kitais lietuvos dizainerių pasirodymais.. va tai modeliai buvo paruošti beveik gerai :) pradžia, kai pradėjo skambėti garsi tranki muzika, sužybėjo šviesos buvo tikraiiiiiiiiii gerai sugalvota, net šiurpuliukai prabėgo po kūną, o tai jau labai geras ženklas. Aišku vienas didelis pliusas yra tas kad drabužiai kaip ir buvo pas Juozuką afigiennni, taip ir liko, seilę tikrai varvinau...suknelės, paltukai, kostiumėliai (mm) naaaaaaa ir dar papuošalai....niami niamiii ...žodžiu papuošalus čiuju šiandien sapnuosiu :) pabaiga irgi visai nieko, kai išėjo modelis su vestuvine suknele su Juozuku uz parankės. Na ir šeip pažiūrėti buvo į ką. :) drabužiai verti demėsio :)

IŠVADA: būčiau Juozukas, nebūčiau patenkinta šiandienos jubiliejinių pristatymu, nes tieeeek klaidų ir tiek dalykų reikėjo atidirbt, atrepetuot ir galu gale leisti modeliams pavaikščioti su tais batais.


na o nuotraukos vėliau, papildysiu dar straipsniuką :)




4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

ir ne zodzio nepasakei apie mane, deka kurios tu ten is vis atsidurei... ;]p

Anonimiškas rašė...

as ir tave myliuuuu :D
kotre :D

Anonimiškas rašė...

ir brangioji, as kaip tikra zurnaliuga(busima) issiaiskinau kodel mes nematem to musu visuomenes elito,neeees buvo du pristatymai...1) paprastiems, kurie pirko biletus pristatymas buvo 18val, o visam elitui buvo veliau...ir ten jau galima buvo pamatyti visas zvaigzdes ir zvaigzdutes... ;] kita karta eisim i ta antra dali... ;]*

Anonimiškas rašė...

as tai jau seniai issiaiskinau :D