2009 m. sausio 3 d., šeštadienis

Laikrodžiai

Laikrodis- vienas svarbiausių aksesuarų (ypač vyrams) Šiandien pristatau jums geriausius, įdomiausius laikrodžius iš viso pasaulio ir kviečiu pasigrožėti šiais meno kūriniais, nes kai kurių dar ilgai tikriausiai Lietuvoje nepamatysime.


Hublot One Million $ Black Caviar - laikrodžiai kurių pavadinimas kalba pats už save. 18karatų baltas auksas, 544 juodieji briliantai- ko dar reikia iki prabangos?



Rodolphe Instinct 5456 Big Tourbillon- tikras šveicariškas ekskluzyvas. Na pats laikrodis kalba apie save, aligatoriaus odos apyranke, prabangus stiklas. Laikrodžio autorius Rudolfas, teigia jog žiūrint į šį laikrodį kiekvienas žmogus pamatys skirtinga laiką,reikia tiesiog suprasti kuris laikas yra teisingas.



Tokyoflash Ni - japoniški laikrodžiai- galvosūkiai. Užsidegę taškiukai parodo minutes, valandas, ir tikrai reikia pasukti galvą , kad suprastum kiek valandų rodo laikrodis. Kaina apie $144




Cabestan Winch Tourbillion Vertical laikrodžiai man atrodo kaip meno kūriniai iš 1352 sidabro detalių. Laikrodis kainuoja apie $275.000, o išskirtiniams vartotojams galima įsigyti laikrodžius su bliriantais ir kitais brangiaakmeniais. Jų kaina apie $400.000 (p.s. Man šie laikrodžiai atrodo ypač vyriškai, ir tikrai su tokiu laikrodžiu kiekvienas vyrukas atrodytų ne tik ispūdingai o ir labai protingai )




Thanko MP4 Video Watch laikrodžiai aišku atrodo gal ir ne stilingiausiai ir jų dydis yra ne pats patogiausias, bet šie laikrodžiai pritaikyti ir fotografuoti ir filmuoti. Taipogi juo galima nauduoti kaip MP3 playerius.




Kisai Denshoku - japoniškas laikrodis iš kolekcijos Tokyoflash. Šis laikrodis gal net dažniau naudojamas kaip aksesuaras, bet visgi Takyoflash gamintojai teigia jog šis modelis yra vienas lengviausiai suprantamu vartotojams. Tereikia paspausti mygtuką ir paskaičiuoti užsidegusias linijas.



TAG Heuer Grand Carrera šveicariški laikrodžiai neseniai viename prestižiname laikrodžiu parodoje Grand Prix d’Horlogerie de Genève buvo pripažinti geriausiai sportiniais laikrodžiais.






Vokiškas laikrodis Botta Uno 24. Laikrodžiai yra išskirtiniai tuo, kad turi tik vieną rodyklę ir laikrodyje pažymėta ne 12 val. o 24 val. Laikrodžio kaina $395.






Nixon Newton dar viena najiena iš Japonijos. Minimalistinis laikrodis tik už 100$.

Komentarų nėra: