2008 m. spalio 6 d., pirmadienis

stipriojiii mada




Seniai jau nerašiau kažko, kas liestu vyrų mados.. Taigi, šiandien peržiūrėjus naujausias kolekcijas balsuoju už D&G :) nessss tiek žiemos tiek pavasario kolekcijos amazzzzzing ;] na, nutariau nerašyti ką rengtis ką ne, kaip atrodyti kaip ne, bet tiesiog idėti keletą dėmėsio vertu nuotraukų, kad patys pasisemtumėte idėjų.
Kiap, pastebėjau šiemet vyrauja pilki tonai, tamsios spalvos ir jeigu tiesiai šviesiai pasakyti didelio įspūdžio nepadarė nei Dior, nei Gucci, nei Lacoste, nei kiti žymūs mados namai, nes vyrai su jų drabužiais dažniausiai atrodo lyg bobos arba dėvi pilkus klasikinius paprastus kostiumus. Only D&G kolekcija kažkodėl man labai prilipo prie širdies, net nežinau kodėl,bet vyrai kažkokie ten vyyyyriški :D Taigi semkitės naujų idėjų :) miau :)
















4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

del D&G drisciau su tavimi nesutikti nes kaip tik si karta ju kolekcija man pasirode prasciausiai , kaimo motyvai deja man ne prie sirdies , taipogi Prada siaip sau o del Cavalli isvis nutyliu, bet Gianfranco Ferre kaip visada sukure labiausiai vyrishka kolekcija , bet kiek zmoniu tiek nuomoniu :) gerai kad vyrai musu yra skirtingi ir gali skirtingai rengtis :) ciao da milano bella :*

Anonimiškas rašė...

o man d&g man pasiirode the best ;]]]

Anonimiškas rašė...

uzkrete mane tavo blog'as :D,vis dazniau cia apsilankau :P,keep up the good and fun work :D

Anonimiškas rašė...

pabloo aciu aciuuu :) dziaugiuosi kad tau patinka :D