2009 m. lapkričio 16 d., pirmadienis

didieji lietuvos STILISTAI


Gal kokius metus nežiūrėjau televizoriaus, bet šiandien netyčia pažiūrėjau pokalbių šou "Be grimo". Laidoje diskutavo apie lietuvos stilistus, madą, mados industriją ir mokslo programas susijusias su kostiumu dizainu and so one. Aš aišku labai skeptiškai į visą šitą šlampštą žiūriu ir galiu pasakyti, kad nei aš vertinu tuos didžiuosius lietuvos dizainerius, nei aš garbinu tuos stilistus. Taigi laidojee dalyvavo aišku daug žmonių, bet vienoje vietoje pamatyti MYLIMIAUSIUS mano LIETUVOS STILISTUS, kuriems tikrai patarčiau nueiti gal į kokį lietuvos talentų šou nu nes jie yra žiauriai žiauriai telentingi, tai buvo tikraii didelis įvykis.

Aš aišku anksčiau dievinau Petruškevičių, nes kaip ir jis mėgstu komentuoti, kritikuoti ir apšnekinėti belenkokią kokią šiek tiek levesnę aprangą, bet pastaruoju metu jis su savo visais fonfarais ir saldainiais ir visokiais kitais šudukais tai man iki gyvo kaulo įgrįso. Ir dar tos joo tokios manieringos frazės, raiški, atidirbta kalbėsena, tos plasdančios rankos. Žodžiu suck. Bet aišku man patinka jame viena, jis nebaigęs nieko, jokių studijų sugebėjo ant tiek pakilt ir tapt tuo kuom, dabar yra, nors jo ir nekenčia, nemėgsta betttttttttt jam nusispsjaut. Ir jis ir toliau maivosi su savo poničkomis.

Na o dabar prieikime prie mano mylimiausių. Pirmoji aišku mano best of the best Genutė. Aš šeip išvis nesuprantu, ar ji ir gyvenime yra chamė ar ji man tik tokia televizijoje atrodo? Kiek aš ją matau, ji pastoviai nepatenkinta, ir pastoviai bando kažką labai protingo pasakyt, ant tiek protingo savo sakinyje net pati nesupranta visų pasakytų žodžių. Šiandien laidoje ji bandė kažką pasakoti kad jį didžioji lietuvos stilistė ( nežinau ar čia visis didieji Lietuvos stilistai pastėbi didyjį meną olialia pupytėse?)Neesmė, esmė tame, kad ji, kalbėjo apie stilių, o kur JI mato stilių savo stilizuojančiuose OLIALIA PUPYTĖSE? man kas nors paaiškins? Aš suprantu, kad komercija ir kad olialia pupytės tai tėra priemonės prekėms parduoti, BET aš ten jokio stiliaus nematau. Nekalbant apie jos blogus olialia.lt puslapyje.

Ir aiškuu prie finišoo pas mus didžioji man neatrasto stiliaus fanatikė Eglutėė skarota eglutė Mickevičienė. Aš iš viso nesuprantu, ar mūsų gydytojai gerai atlieka savo darbą? Ar 40-ties metų moteris gali būti sveika taip atrodant bei besielgiant kaip PONIA EGLĖ? Šiandien jos frazė man labiausiai patiko: " DAug maon klientų yra psichiniai ligoniai" arba " Aš šeip viską darau, nors neesu nieko baigusi, nei aš kirpt moku, nei dažyt"...tai matosi matosiii eglutė....

Tai tiek mano nuomonės apie lietuvos stiliagas, šeip jau kažkada minėjau, jog lietuviškosios mados nepripažįstu todėl mane menkai vilioja visi mados renginiai organizuojami Lietuvoje. Asmeniškai man lietuvos mada tai Statkevičius ir Piekautaitės vestuvinės suknelės. The end ;)

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

tai gal tu tik statkeviciu ir piektautaite tepazisti? o visu kitu kolekciju net akyse nemaciusi, nors abejoju ar statkeviciaus ir piekautaites nors viena modeli matei :)

Anetaaa rašė...

kad jinai mate tas kolekcijas ir ne vien S ir P tai galiu patvirtint:)))

o kad laidoje vyko totalinis nusisnekejimas tai OH yes!

posh rašė...

To anonime: praeitais metais buvau jubiliejines statkeviciaus kolekcijos pristatyme, ir bloge apie tai rasiau, ir visu mados infekcijus dalyviu kolekcijas irgi esu stebetinai issamiai aprasiusi savo bloge :) kad issklaidyt tavo abejones, siulau perziureti karts nuo karto blogo archyva :)

posh rašė...

Anetaaa: thax :) oo laida tai omg, noriu dar kartojima pasiziuret, nes neisrasiau visu super puper fraziu :D

Kamile rašė...

oj genute genute, blem su kokiu dzempu graziu buvo :D lol:D dzemperis plius juodos kalgotkes plius susukti plaukai ir vakarinis maiazas auksciausia skonio israiska:D o ta Jolanta Talaikyte su savo VDA tai toks jausmas kad jau baigus mokslus tai 100 % busi pats geriausias ir afigeniausias :D

posh rašė...

mane ta jolanta tai isvis uzkniso, kazkokia pamokslu boba :D o genute, tai truksta zdziu, pas ja plius kazkas su akimis, kai ji kalba, toks jausmas kad apsiverks :D

Vika rašė...

Visiskai pritariu tavo zodziams apie Genute ;DD juoking ji man

posh rašė...

man tai labiau gaila jos, nei ji juokinga :DDDDDD