2009 m. lapkričio 22 d., sekmadienis

Fashion house


xoxox pradėkim gal nuo to, kad penktadienį turėjau palikti savo superpuper klasiokų meet`ą dėl NewYorker kolekcijos pristatymo Pramogų Banke. Nee, neesu NY gerbėja, bet nūū ant tiek esu atsilikųsi nuo mados renginių Lietuvoje, kad turėjau jau nueiti ir pasižiūrėti kas ten bus. O buvo LABAI LABAI bad. Nū rimtay. Žmonių nedaug, linksmumo irgi, nors man pačiai buvo ant TIEK linksma, kad ant visų kitų buvo tiesiog nusispjaut. Kolekcijos pristatymas pavėlavo gal valandai, dėl ko turėjom sedėti ir laukti too visoo labai jaaaaaaaaau nerealiai išreklamuoto šou. Žodžiu, vienu žodžiu, visiškas pravalas. Gal viena suknelė tarp tu kelių modelių ir buvo, bet šeip tai fuj. IR tie modeliai OMGOŠ. supermodels.lt modeliai tiesiog suteršė savo vardą mano akyse. ( nors gero vardo ir nlbj turėjo) Bet esmė tokia, kad panos buvo aprengtos kaip 16metės prie mc centriuke besitūsinančios mergaitės o vaikinai kai gėjukščiai, kuriuos kada nors sumūš skinai. Tai tiek ;)


Vakaro pratesimas vyko mojito naktyseeeee, kur atradau savo gyvenimo pašaukimą būti gaisrininke, na ir aišku galu galiausiai 4 ryto atsiradau mc, kur valgiau neskaniausią mėsainį EVER. Tačiau, po visų tų sidriukų, absolutų twisterių, cuba libree, šokių, nusišnekėjimųų, atradau jėgų ryte atsikelti į univerą. Stebuklas. :)))
p.s. ką tik sapnavau kad su Vogue redaktorė- Emanuelle Alt kalbėjausi, tok geras jausmas žinokit ;DDD

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

pirma nuotrauka tikra slykstyne ;/

put rašė...

sutinku, bet bendrai Inesa turi polinki slykscioms nuotraukoms :D

posh rašė...

jus cia dar pavarykit ;D nieko ji ne slyksti :D normali, atspindinti penktadienio nuotaikas :D ane put???? :DDDDDDDd

rrgstrhgfddrgvfd rašė...

Ar man atrodo, ar lankaisi "tustuciu" pamegtuose vietuose.
Leisk atspeti megstamiausias tavo Vilniaus vietas: Helios, Mojito, Latino, Pacha, Posh (Kiss)Pramogu Bankas ir panasios uzeigos...true or false? :))))

posh rašė...

false ;DD hahaha bet su heliose ir kiss tai prajuokinai ;DDD