2010 m. vasario 25 d., ketvirtadienis

mūr

Wrarararararrrr.
Taip kaip laikotės mažuliai? Pukiai? Šauniai?
Aš irgi.
Mano problemos kaip ir kur išleisti atlyginimą tiesiog dingoo. Po asilankymo centre. Sugalvojau prisipirkti kablų. Tuos, kuriuos norėjau labai seniai. Nū vat dabar juos imsiu ir nupirksiu. Užsidėsiu kokius du kartus bet užtat kiek džiauuuugsmo bus. Va. Vakarrrr taipppppppppp save palepinauuu. Plauku kaukė, veido kaukė, vonia pūtųųų, alyvuogių kremas, manikiurassss ir po to tiesioooog gulėjimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas tylojeeee. Buvo so so so nice evening.


Tai va. Ką čia dar. Nu noriu pavasario. Žiauriai noriu. Mano nagai tfdu tfu tfu pagaliau yra tokio ilgio kokio man reikėjo, plaukaiii irgi pakankamai normaliai atrodo net be mano superpuper poshspice šukuosenos ir kūnas neskaitant ne visiškai reikiamo įdegio atrodo tobulai. Ko dar norėti??? Drabužiųųų, batųųųų, saulės irrrrrrrrrrrr viskas. O tada turėsiu sugalvoti ko nors naujo ko norėti ir nervinti Tadą. Nes kol kas tai mano frazėss "noriu pavasario, noriu rūbų noriu būti graži noriu noriu noriu...." yra vienass geriausių sugalvotų zyzimųųų ever :D
Ties tuo ir baigsiu savo blevyzgas. Einu kavos. Actimelio. Šokolado ir salotų. Miau.

4 komentarai:

Kamile rašė...

Aktimelio:) as kaip reklamos auka sen pamaciau nauja aktimeli ir ajsku man butina ji buvo paradaut, tai kaip dazniausiai reikejo imti jau isbandyta:))))

posh rašė...

oj, as tai dar nemaciau naujo :) as visad paprasta geriu :) jis man skaniausias :)

Aura rašė...

ahhh, tai aš ne viena einu iš proto dėl grožio. O kad turėtum tą grožį, reikia pinigų. tai aš einu iš proto dėl pinigų. ir specialybę renkuosi pagal tai, kiek gausiu algos ir pagal tai, kokios galimybės bus kilt karjeros laiptais. viena draugė pasakė, kad jai baugu dėl manęs, nes aš, galvodama apie pinigus, galiu pamairšt tikrąsias vertybes. bet ar tai įmanoma??? Grožis, pinigai ir protas - va ko aš trokštu iš gyvenimo. tik tiek.

posh rašė...

na jeigu dievas nesuteikė grožio, tai tada padės tik pinigai ir aišku pasitikėjimas savimi :) ir svaiitaiga kad tu esi gražiausia. Man bent jau padėda visi šie dalykai :))))