2010 m. vasario 23 d., antradienis

nesugalvoju originalaus posto pavadinimo



Ar čia man vienai taip pasisekė, kad pastarąjį mėnesį darbe neturiu laiko net pasitikrinti asmeninio el.pašto, nekalbant apie nagų tvarkymą, kavos gėrimus, pletkinimuss itt. Žodžiu. Darbas virto darbu. Su nesąmoningomis ataskaitomis, poperiais, dokumentais irrr n-kartų lėšų perskaičiavimu. Bet tikiuosi, jus irgi taip pat turite daug darbo. Ne šiaip daug, o LABAI daug. Pasakykite, kad turiiiite, nes man nuo to daug daug daug lengviau bus. haaaaa.
Šiaip nuo vakar mano mintys paskendusios ties tuo, kur išleisti atlyginimą. Nes kaip bebūtų keista man ir aplinkiniams, neesugalvoju kąąąąąąą tokio Woooow nusipirkti ir kas nerealiai pradžiūgintų mano miel1 sielą. tai va. Realiai mąstant reikia aukštakulnių. AUkštų. Tik kad nedeformuotusi kojos kaip pas Vicky Beckham. Ir realiai tai reikia dar jeansųųų nes visi krenta. Ir sugalvojau pastorėti. TAAAAAAAAAIP. Gerai išgirdote. Nes mano nugaros kaulai nesukėlia audringo apetito. Net man. Patikėkite manimi.
Okai. O dabar lekiu valgyt mėsainių ir apžiūrėti kaip gyvuoja centro zara, nes šiais metais dar ten nesilankiaauuuuu. Gal atrasiu kurr išleist visą savo atlyginimą :D



NIami niami :***

4 komentarai:

rednails rašė...

omg omg omg kaip baisiai atrodo jos pėdos!
kad man tokios problemos, kur išleisti atlyginimą ;D

MoonLight rašė...

Dievaži, jau buvau persigandusi. :D
Darbo turiu labai labai daug, jeigu tave tai guodžia. ir dėl to net skaityt nebemoku, tu rašai 'pastorėti', aš skaitau 'pastoti', tai jau maniau virsiu nuo kėdės. :)

Gerai, kad tik vaidenasi man. :)

posh rašė...

Jo pedos tai nepavydetinos :) nieko keisto, nuo tokiu aukstakulniuuu ner daugiau ko tiketis :) labai tikiuosi manes toks likimas nelaukia :)

posh rašė...

pastoti... :DDDD kas cia jums visiems pasidare su tuo pastojimu :D mane tai ju gasdina :)
O del darbo tai labai guodzia :) nors tikiuosi kad si savaite bus trigubai lengvesne uz pastaraji menesi :)