2011 m. vasario 13 d., sekmadienis

Tattoo



Ir vėl tas pats. Ir vėl žiauriai noriu tatuiruotės. Paskutinį kartą kai pasidariau tatuiruotę viskas pasikeitė į geriausią pusę. Dabar viskas keičiasi į gerą taip pat, todėl manau reikėtų tai įamžinti gražiu piešiniu ant mano gražaus kūno ;))) Na ir aišku, kaip supratote iš pictures dabar savo tatuiruotėmis mane inspiruoja ne Victoria bet Rihanna. Po jos klipo su Draku noras pasidaryti tatuiruotę išaugo n-miliojonų kartų.!. Na, tai ką jūs į tai? :))



4 komentarai:

Petit Moris rašė...

nesidaryčiau išpopuliarėjusio varianto - užrašo. kažkaip man visad norisi orginalumo, o visi bar kodai, užrašai jau tapo nuvalkiotu reikalu. tiesa, pažiūrėt gražu, bet..

posh rašė...

Na, kaip tik mąstau apie užrašą, nes turiu piešinį, tad dabar eilė užrašams itt :))) na manau jeigu užrašas geras ir gera vieta tai nuvalkiota nebus :)))
Ačiū už nuomonę :)
p.s. o barkodai, mano galva, tai visiškai nemergaitiškas reikalas :)))))

Eva rašė...

Tas nuvalkiotumas juk priklauso tiek nuo paveikslėlio, tiek nuo užrašo.. Aš daryčiausi užrašą, manau. Ypač jeigu jau turi paveikslėlį :) Bet vėlgi - jaučiu sėdėčiau ilgaaaai ir nuobodžiai, kad sugalvoti kažką TOKIO, kas tikrai būtų itin retą, bet itin svarbu man (ir tai tikrai nebūtų mano gimimo data ar vardas :}} )..

Miau rašė...

tatuiruotes yra gerai!:)
tik pirma pamastyk ,ar verta ,ir ar ne del kitu ja daraisi .
sumastyk savo ideja ,arba patobulink.!:)
bet prisimink tai - PARAGAVES NEGALI SUSTOTI.:D :D