2011 m. spalio 21 d., penktadienis

miaw mūūr mrr


Hey!
Buvau jau pamiršusi net savo prisijungimo slaptažodžius prie blog`o :) bet aišku, kai ateina daug daug mokslų, darai viską, kad tik nesėst prie knygų, todėl nutariau užsukti būtent čia ;)
Kartais kai atrandu laiko vis pežiūriu nuotraukas, tada išsaugau folderyje "Kada nors reikės įdėti į blogą" ir tada niekaip neatrandu laiko parodyti visųų gražiausių pasaulyje nuotraukų. Bet pamačius kad nuotraukų prisikaupė ohohoho kaip daug, o mokytis negaliu, o ir šiaip šiandien esu žiauuuriai pavargusi po visų savaitinių darbų pagalvojau kad čia išsiliet būtų taip smaguuuu :)
Taigi šiandien įdėdu daug nuotraukų su tatuiruotėmis (vis planuoju pasidaryti dar kelias, kad netapčiau visiška ofiso žiūrke).

O Jums mielieji linkiu gražaus savaitgalio, nors aš jo ir neturėsiu :)
p.s. ir dar, gražiam penktadienio vakarui siūlauu nuostabų filmą išsiverkt ir pagalvot kokie mes laimingi: http://www.youtube.com/watch?v=rrSbpxTmv2I










1 komentaras:

summer rašė...

apsilankyk cia ir dazniau.:) graziu nuotrauku papostini. viena is ankstesnio iraso pasiskolinau, nes labai patiko.:) o sitam irase ta juoda suknute su baltu kaspinu jau seniai mano galvoje ir kompiuteryje.