2009 m. vasario 11 d., trečiadienis

labas ;)

Jums kartais ne būna taip, kad tingit su kuo nors sveikintis? Man būna, tad atsiprašau visų tų su kuriais nesisveikinu universitete, gatvėje, parudotuvėje..nu man kartais užeina tokia nuotaika, kai tingiu kalbėtis ir tie nenormalūs klausimai.."Nu kaip tu?"- "Aj gerai, o tu?"- "Aš irgi"- "Nū tai iki tada"- "Iki". Smagus pokalbis, ar ne? Ax, susirinko daug daug minčių, tad bandysiu viską iš eilės ir papasakoti.
- Shoppping + sales - tai vaaaaa, nenoriu pasirodyti kaip per daug susireikšminusi ir nenormali, bet visa savaitgalį ( ir ne tik ) susigadinau. Žinote kodėl? O gi: šeštadienį praleidau Akropolyje (visą dieną), sekmadienį praleidau prekybos centruose: CUP, Europa, Panorama,( visą dieną) pirmadienį po darbo praleidau Gedimino 9, Gedimino 22, Mng, Bershka, Flagman, žodžių Gedimino pr. ( pusė dienos), antradienį praleidau pakartotinai Akropolyje (pusė dienos), trečiadieni praleidau Panoramoje (kelios valandos) na ir pagaliau nusipirkau beveik to ko man reikėjo. Aišku, kaip visada galvojau nusipirkti vieną o nusipirkau kitą. Tai va, žodžiu pabuvojau visur kur tik įmanoma būti...rezultatas: ŽEMAPADŽIAI batai ( 3oolt nuolaida..whihuuuu, šeip dėl nuolaidos ir pirkau), suknelė, diržas ir kosmetika...;/ o išvados tokios: niekada nemėgau išpardavimų nes pirmomis išpardavimų dienomis būna daug daug žmoniųųų, o vėliau jau nėra
nei S, nei XS, nei batų dydžių. O šiemet man pasisekė. Ir S ir XS ir batų dydžiai buvo. Tai galima teigti, kad arba lietuvės sustorėjo...kas tikrai gali būti..arba lietuvėms krizė atemė pinigėlių. Va.... Na ir dar tokie pastebėjimai...jei norit a`la Gucci kolecijos rodos praeitos žiemos batų...na panašių žiauriai..tai užsukit į Daniją, o jei norit praeitų sezono žiauriai panašių Prada rankinių užsukit į New Yorker.Rimtay.... :D ir dar begalės panašumu galima surasti, bet tikrai tyngiu pasakoti, kiek nesamonių ir nerealių dalykėlių pamačiau :) Tai tiek iš apsipirkinėjimų. Aj dar..Panoramoje, New Yorker parduotuvėje dirba žiauriai levas pardavėjas gėjukas. Tipo aš kalta, kad jis dirba pardavėju?... tai jei nepatinka geriau išvis nedirbk.. negaliu :D su tokia veido išraiška atsakinėjo į mano rimtus klausimus, jog net aš susinervinau. Va.
- Lietuvos pop scena- Pamenate dainininkę Geltoną? Kaip galima pasivadinti Geltona??? Bet tai dar ne viskas...Geltona pasitraukė..ir grįžo Iš stiklo... Aš iš viso pusė dienos niekaip negalėjau suprasti kas čia per Iš stiklo... o galiausiai man daėjo... Iš stiklo tai naujai atgimusios Geltonos, naujas pseudonimas..kaip jums? afigiennnas..reikėjo dar paasivadinti Iš medžio, arba Iš geležies, arba Iš marmūūūro. Trūksta žodžiuu, jau nebekalbant, jog man nuo gražuolės Sabutytės veiduko jau vemt verčia..Tokia graži, miela pana atrodo, o tas per didelis dėmesis ją sužlugdys kada nors. Aš tai jaučiu. Ax ta lietuviškoji pop scena...
- Kailiniai- neesu kailinių gerbėja ir nesiruošiu rašyti apie tuos kailinius, kokie madingi , kokie ne, nes nesidomiu dalykais kurie man neįdomus. Bet...visai greitai Vilniuje įvyks vienas grožio konkursas ( neskelbsiu koks ir nedarysiu antireklamos) Konkurso dalyvių amžius svyruoja atrodo nuo 16 iki 19 metų o šio konkurso remėjas "Karališkasis tigras" padovanos vienai iš mergaičių kailinius už 4 tūkstančius. Ir žinote, kad mane labiausiai nervina...Kam malaletkei kailiniai? Kad su truuuliku važinėtu? Man kailinius turi nešioti subrendusi, graži, pasiturinti moteris ir tai tik išskirtinėmis progomis..o dabar padovanos kažkokius kailinius paprastai kaimo mergyčkai ir ji vaikščios kaip nenormali ir galvos , kad gražu. Omg. ( čia yra tik mano nuomonė, čia yra tik mano blogas, tai kad atsiprašau jei kažką įžeidžiau..gal visgi
atsiranda tokių kurie su kailiniais ir šiukšles išmesti eina..bet kad tikriausiai tie kailiniai nieko
verti). Kalbant apie kailinius turiu omenyje brangų ir gražų daiktą.
- Smile for me- žinote per šią savaitę išgirdau vieną juokingą klausimą ir man nuuuuu jis toks smagus. Taigi atsiprašau iš karto visų blondyynių, nes tikrai ne aš sukūriau.
-Kuo skyriasi uodas nuo blondyyynės?
- Tuo, kad uodui nereikia glostyti galvelės kai jis čiulpia.
:)))))))))

O dabar apie rimtus dalykus...hmz :)

- Gyveno kažkada toks geras berniukas. Jis piešė graffiti. Ir nutarė jis piešti graffiti ant merginų kūnų. Ir pradėjo jis girdyti tas merginas, tada su jomis miegoti, tada jas apipaišynėti, tada jas fotografuoti. Taip atsirado tok vienas labai paslaptingas nuotraukų albumas. "Fetish bubble girls". Va...tai ten daug daug nuogybių ir visokiausių dalykų, todėl į blogą tokių nešvankybių nedėsiu, tik kelias nuotraukas parodau...Va..nemiegokite su bet kuo...ne sgalite ir jus atsirasti šiame albume.. ( Ar kažkada jau minėjau, jog mano vaikinas graffitiiii piiešia? :D :D ir turii nerealiai gerą footoaparatą? :D tai va, ačiū for richas už albumą ) okas nori too albumo, kreipkitės į mane. :)





- Japonų dizaineris sukūrė liuksišką sportinės avalynės kolekciją specialiai brendui Y-3. O, kada visi vaikinai pradės avėti tokią avalynę? Tikriausiai to nesulauksiu... ;/ ;) bet batai tikrai tikrai gražus :)



- Nuostabi fotosesija, kuri man sužavėjo. Jokios gravitacijos tiiiik skraidantys ir nerealiai judantyyys žmonės (mm). Grožėkites.






- Sudedu dar kelias nuotraukas iš MiuMiu reklaminės kompanijos kurioje dalyvauja K. Holmes. Pirmos nuotraukos man patiko , o šios sužavėjo. Tie bateliai niami niami. Ir ta Kate man visai čia patinka :)






- Originalumas žavi...nerealiai gražus T-shirtas :) :) :) aišku ne kiekviena išdrįstu kažką panašaus užsidėti, bet visai visai patinka.


- Kiap žinote merginos mėgsta turėtiii daug daug drabužių. Štai puki išeitis..."Užtrauktukų suknelė" leis pačiai kurti savo garderobą. Žavus pasiūlymas... (mm) :D



- Garsioji pop karalienė Madonna nusifotografavo žurnalui W. Fotosesijoje pirmą kartą pamačiau kažkokią žvaigždė (apart pačios Beckham) su Victorios Beckham kurta suknele. Ex, kaip tokiai jaunai dizainerei kaip Victoria, Madonnos pripažinimas tikrai didelis nuopelnas.



Man ne(be)skauda. ;*
iki.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Aaaas, noriu to blogo adreso!!
honda_stylea@yahoo.es

Anonimiškas rašė...

em taip supratau nori to albumo :) :) susirask mane skype: inessik1989
butinai atsiusiu :)