2009 m. kovo 4 d., trečiadienis

tomorrow never



Daina kuri stovi ant repeat`o jau kelias dienas.... don`t bee so shyyyy you get me high!


Labas,
mano vienintelis noras tai p.a.v.a.s.a.r.i.s. ir toks tiikras tikras, šiltas šiltas su pirmaisiais saulės spindulėliais ir toooks žavus žavus, kada gali su drauge nulėkti į miestą atsisėsti Katedros aikštėje ir visus apkalbinėti. Aišku kaip viada visame šiame grožyje, kaip pirmos pavasario dienos surandu kažkokio blogį..o blogis tai Gedimino prospektas kuriiiis buuuuuuuus "geriausias" podiumas visoooms gražuolėms, kurios po žiemos miego atsibuus, išsitrauks visąą visąąą kosmetikąą, daug daug oranžinės tanalkos ir toliau bla bla bla kiekvienas žino kas bus. Bus karnavalas Via Vilniuss..la chicaaasss... žodžiu...prisidažiusios- nepamirškite išlauti galvos,,,nors tiek paprašysiu visų gražuolyčių kuriuos jau stovi prie starto kada galės išlėkti į centrą. OOo prie MC centre ir prie savivaldybės rūmųų ten kieečiausiiii kiečiausiii baxūūūrai renkasi. Jou. Mes gyvenam iš tėvų pinigų ir mes affiiigieni. Va. (puke)

Gyvenu puikiai, tik kad nežinau ar tas kuris verčia mane jaustis puikiai ir toliau bus toks puikiai verčiantis mane jaustis puikiai bet būtų visai puikiai jei tas puikiai ir toliau būtų puikiai ir dar tam puikiai būtų 10 metų mažiau. Va. Nuo šio laiko 10 yra mano nemylimiausias skaičius :) Viskas susitvarkys. Jeigu kažkas nesuprato mnoa filosofiško sakinio tai gyvenu puikiai.





- Tikriausiai ne vienas pastebėjote, kad kartais ir mados pasaulyje surandama plagiatų. Štai keli pavyzdžiai kaip nukopijuojami viršeliai, fotosesijos...ir šeip kaip ant vieno viršelio atsiduria ienos kolekcijos drabužis ir dar tą patį mėnesį. Vou :)






- Prasidėjo ir pasibaigė Milano mados savaitė. Taip, prisipažinsiu dar neperžiūrėjau visko iki galo, ir pakomentuoti tikrai per daug negaliu. Pasiiiaiškinimas vienas- paroje tik 24 val., bet niekoo, rytoj gal atsigriebsiu :) Pradėjus kalbą piae MIlano mados savaitę norėjau pasakyti, jog MIlane atrasta nauja žvaigždėėėė :) Lietuvaitė modelis Augustė. Augustė jau vaikščiojo žymių mados namų podiumais o viename iš kolekcijų pristatyme tiesiog apsiverkė. Vieni spelioja jog prasidėjo alergija kosmetikai, kiti galvoja jog bateliai per daug spaudė..bet dėl ko verkė Augustė kol kas nesužinojo niekas. :) Taigi plius dar viena mūų viltis mados pasaulyje.


- Jau ne vieną kartą sakiau jog turiu silpnybė auktakulniams. Šį sezoną ypaaaaaaaaaač madingais laikomi papuošti, blizgus, tpuošnus aukštakulniai. O štai vieni jų... Christiano Louboutino nerealiai gražūs bateliaii... Na pasakysiu jog tokius batelius turės tik 36 moteris. :) Niamiiii :) (pati nežinau ar išdrįsčiau užsidėėt, bet akims tai nenusakomas malonumas į juos žiūrėti )

- Kažkada jau rašiau apie Houte Couture mados savaitę kur galėjome pasigrožėėti nerealiomis suknelėmis. Tačiau vieni mados namai - Versace, niekada nepristato savo HC kolekcijas ofiicialiuose fashion showse. Taigi štai jų naujojiii nerealiaii graži ir įspūūdinga kolekcija. Netekau amo. :) mrrrr :)





- Dar norėjau pasakyti, jog Vilniuje artėja a`la mados savaitė :D aišku juokingai skamba beeet taip jau yra. Mados infekcija 2009 laukia visų visų...aš pati buvau užsidegusi noru apsilankyti, bet dabar kažkaip abejoju...nemėgstu lietuviškos bohemos, nealpstu dėl lietuviškų dizainerių, kurių ten net nebus, ir dar labiau nesigrožių naujaisiais talentais, kurie tikisi kad po mados infekcijos jie bus pastebėti. Žodžiu, viską susumavus...nėr ko ten eit. :) Va kokia antireklama :) Na ir darr Litexpo kviečia savaitgalį į kasmetinę grožio parodą Pelenė. Praeitą kartą buvau ir visai visai patiko, tad jei turėsi laiko būtinai nulėkite ;) ;) ;)

- Kalbant apie Lietuvos dizainerius, negaliu nepaminėti vieno straipsniio nuo kurio man atsirado plati šypsena http://www.klubas.lt/people/article.php?id=20835360 <----- visas straipsnis čia. Bet ne straipsnyje esmė.. o jo pavadinime: J. Statkevičius sukrėstas: Lietuvos ministrai didinasi penius, kai šalis ritasi į duobę. Nu jau tie ministrai....tai tikrai turėtų sąžines :D


Gyvenkite puikiai :)
Iki puikuoliaiiii ;***

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

batai slykštūs, o dėl vercase hc kolekcijos pilnai pritariu:)

Anonimiškas rašė...

as tau padovanosiuuu tokius batus :D