2009 m. kovo 29 d., sekmadienis

Pavasaris/vasara 2009

Labas rytas,
tikiuosi jau greitai prasidės tikras pavasaris o su juo ir pavasarinis shoppingas :) Taigi nutariau labai trumpai ir aiškiai parodyti šios S/S `09 must- have sąrašiuką, ir daugmaž kas turėtų atsirasti jūsų spintose šį sezoną.


1. Asimetrija. (palaidinės, suknelės ar net maudymukai kurie apnuogina vieną petį tikrai šio sezono hitas)



2. Neįprasti, crazy aukštakulniai. ( kaip ir praeitą sezoną aukštakulniai lieka grandiozinio aukščio su nerealiai daug papuošimu. primenu, jog batai nebūtinai turi būti derinami su rankine arba su kokiom nors detalėmis, jie tiesiog turi būti stulbinamai crazy gražūs ir pastebimi)


3. Jeansai. (geriausiai tinka suplėšyti, "pasendinto" tipo. podimuose atsirado ne tik jeansinės kelnės, bet ir švarkai, suknelės, šortai)


4. Kombinezonai. (nuo kasdieninių iki vakarinių variantų, galima išsirinkti jeansinį kombinezoną smagiai iškylai gamtoje arba klasikinį variantą romantiškai vakarienei )


5. Kūno spalva. ( ši spalva tikrai užkariavo ne vieno dizainerio širdį, tikiuosi ir jūsų spintose ji irgi karaliaus šį sezoną)

6. Metallic spalva. ( su šia spalva įspūdingai galima atrodyti ne viename vakarėlyje arba klube, mažos suknelės arba blizgančios palaidinės padės būti pastebėtai kiekvienoje aplinkoje. Mano patarimas: su šia spalva reikia būti labai atsargioms, nes kas per daug tas nesveika, netinkamai ją suderinus su apranga galima atrodyti labai "pigiai")


7. Masyvūs papuošalai/aksesuarai. ( na masyvūs papuošalai jau nepalieka podiumų ilgą laiką, tai kad norint būti tikrai išskirtine reikia surasti originalių didelių auskarų, daug grandinių and so one )


8. Lenvgi, permatomi audiniai. ( vasarą šie audiniai tikrai tinkamiausi, tačiau patariu nepersistengti, palikite nors šiek tiek paslapties :))) aišku lengvos trumpos arba ilgos iki žemės suknelės tai šios vasaros topas)


9. A`la pižamos. ( apie šį dalyką nelabai ir žinau ką pasakyti...patarsiu gal tik tiek, jog nereikia suprasti mados tiesiogiai, ir į lauką su pižamomis nereikėtų eiti, tiesiog suraskite savo spintoje kokią nors šilkinę detalę)


10. Print`as. ( taškiukai, linijos, raštai, įdomūs piešiniai ant marškinių, visą tai tikrai turėtų atsirasti jūsų spintoje)



11. Ryškios spalvos.
( na ir kaip be jų vasaros sezoną? ypač daug šiemet mėlynos, oranžinės na o tarp favoritų iš praeito sezono liko violetinė, geltona, žalia)




12. Safari arba Western stiliai. ( afrikos motyvai bei kaubojaus akcentai karaliavo šio sezono podiumuose, taigi suraskite sau kokią žavią Safari stiliaus suknelę arba kaubojaus stiliaus skrybelaitę)




12. Įvairiausios skrybelaitės, skaros. ( galvos aksesuarai, šiemet taipogi madingi, nesivaržykite ir įsigykite sau kokį žavų, mielą galvos apdangalą)




13. Švarkai. ( Šis dalykas būtinai turi būti kiekvienoje spintoje. Ypač populiarūs Balmain stiliaus švarkai, tačiau madoje išlieka ir klasikinio kirpimo švarkeliai.)






Tikiuosi nors kažkiek jums padėjau apsispresti, kas turėtų atsirasti spintoje po pavasarinio apsipirkimo :)
Patariu tik rinktis drabužius kuriuos galėsite pritaikyti ir kituose sezonuose, nes mada taip keičiasi, jog gal jau kitą pavasarį turėsime mesti lauk metalic spalvos drabužius ar masyvius papuošalus :)
Laimingo shoppingo :)

Seeyaa

p.s. laukite must- have sąrašiuko vyrams :) :) :)

Komentarų nėra: