2009 m. gegužės 20 d., trečiadienis

гламур для дур



Dingau nes man negera.


Trumpiau tariant man NU-SI-BO-DO tas visas mano "glamūūrinis gyvenimas", baliai, festivaliai, drabužiai, make-up`ai, aukštakulniai and so one. Nusibodo rožiniai chalatai, kažkokie neaiškūs tipai, r`n`b muzika, šompanai ir viskas apie ką kažkada svajojau. Ax, kaip liūdna kai svajonės tampa realybe ir jos visiškai neatitinka to, ką tu sau įsivaizdavai.
O tas glamūūras! Visų mažųjų panelių svajonė. Rožinės suknelės, peroksidas, vakarėliai, vaikinai prabangiais automobiliais (kuriuose net negalima ramiai pavalgyti!), nerūpestingas gyvenimas, dietos, FashionTV, žurnalas VOGUE, VIP kortelės, saulės akiniai per pusę veido, naktis soliariume...kokios nerealios svajonės. Atrodo juokinga, bet apie daug iš mano išvardintų dalykų svajoja beveik kiekviena eilinė mergina. Aš irgi kažkada svajojau svajojau, prisisvajojau...aišku nakties solariume nebuvo, rožinės suknelės irgi, bet daug iš išvardintų dalykų pasitaikė ir mano gyvenime. Ir tik dabar suprantu, kada žiauriai pavargau nuo to viso "KIČO", nuo visų tų "laimingų" veidų ir nuo visų tų galvos skausmų rytais, kad viską apie ką kažkadą svajojau yra visiiiškas šŪ*as.
Aišku ,tas mūsų visų dievinamas žodis glamūras turi dviprasmę reikšmę, ir ta reikšmė diena iš dienos keičiasi. Vieniems glamorous tai Gladys Cooper, kitiems auksinė mergaitė Paris Hilton. Ir tikriausiai, dažniausiai ta pati Paris Hilton arba Kate Moss, dėl savo glamūūriško lifestyle padaro įtaką naivioms mergaitėms, kurios tiki, kad puošnumas, prabangus gyvenimas, barbiška išvaizda, brendiniai drabužiai padės joms tapti laimingesnėmis už visas kitas namų šeimininkes.
Daug galvodama apie taip kaip susikūriau sau toki kvailą gyvenimą, tokį naivų mąstymą, google pagalba suradau žiauriai gerą apibūdinimą: "Kalbėdami apie glamūrą dažniausiai turime omenyjegyvenimo stilių: prabangą, brangius automobilius, plastinės chirurgijos laimėjimus, prestižinių prekių ženklų drabužius, aukštomenės vakarėlius. XXI amžiuje šį sąvoka tapo tam tikro socialinio statuso sinonimu. Šiuolaikinio glamūro bruožai- tobulumas, savęs puoselėjimas kiekvieną gyvenimo minutę. Tai sėkmė ir nerūpestingumas, jausmingumas ir žavingas lengvabūdiškumas. Glamūras- pozityvus ir nerūpestingas, nors yra vietos ir agresijos atspalviui. Tačiau tai snobizmo agresija- jeigu tu neatitinki normų tai esi ne iš mūsų rato." (Express Mada) Šie žodžiai yra tikriausiai geriausias apibūdinimas, koks tik gali egzistuoti šiame nuostabiame pasaulyje.



Tai tiek šiandien pozityvaus mąstymo ir sudaužytų svajonių.
Linkiu tiems, kurie svajoja visiškai paskęsti glamūūro jūroje-paskęst, nes tik tada suprasite koks tai yra shit`as.
Hugiinu.


With love,
GlamPosh




9 komentarai:

Gret rašė...

Zinok netikiu, kad pavargai. Nuo gero gyvenimo nepavargstama. Ir tikrai sutinku, kad tavo aprasytas gyvenimas yra visu, net ir nenaiviu paneliu, siekiamybe.

ggg rašė...

inesa i koki medi atsitrenkei? :D

Posh rašė...

to gret:
as nepavargau, man nusibodo :))) o del siekiamybes tai gal, man irgi kazkada buvo :) dabar mano siekiamybe puodai, virtuve ir storas pilvotas vyras :D

to ggg:
mane masina pervaziavo, jeigu ka :D

Anonimiškas rašė...

tikiuosi prie kerzu nebegrisi . ..:D

posh rašė...

pasistengsiu :D
seip siandien atsibudau visa tokia grazi tai tikriausiai vel prasidees savaitgalio partytime :D

Anonimiškas rašė...

Gret, jeigu toks gyvenimas butu visu paneliu siekiamybe, musu pasaulis butu labai liudnas...

posh rašė...

butent ;]]
bet karts nuo karto yra smaguu pamirsti viska ir atsidurtiii laiminguju pasualyjee :) ten problemos dingsta :)

mi rašė...

ten problemos tik tai prasideda

posh rašė...

man neatsiranda :D man jos dingsta... nors kartais pasitaikooo :D kai tu PROBLEMU negali atsikratyt :D bet seipp relax, kai partini uzsimirsti ir viskas buna olrait