2009 m. gegužės 2 d., šeštadienis

champagne party



Geriausias dalykas kuris galėtų dabar įvykti mano gyvenime, tai delete viską kas buvo šiąnakt. Ox, nuostabi, originali naktis. Sakyčiau per daug originali. Taigi reikėtų ištrinti viską, kas prasidėjo maždaug nuo pirmos valandos nakties iki dabar. Nes dabar galva žiauriai skauda ir jokie ibumpromai, citramonai, aspirinai nepadeda. Ir ta mano sąžinė...Oh suck.
Na bent vienas pliusas tikrai buvo. Šampas. Šampo buvo daug, saldaus ir skanaus. Tik ryte yra žiauriai blogai nuo to šampo. Bet šampas tai toooks mergaitiškas tokkks romantiškas gėrimas... ir romantikos tikrai nepritrūko...jei tai galima buvo pavadinti romantika :DDDDDD
ok. einu ilsėtis prieš partytime.




p.s. vakar pirmą kartą atidariau šompano butelį.Savarankiškai. Blee ir čia žiauriaii smagus dalykas. Norėčiau dirbti šompano butelių atidarinėtoja.

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

nuo sompano visada skauda galva, pries geriant reikia to jau tiketis ;)

posh rašė...

nu as tikejausi galvos skausmo bet ne TOKIO koks jis buvo. prie galvos skausmo dar sazines grauzimas prisdejo ir seip daug daug visokiu dalyku :D todel buvo nerealiai ziaurus bjaurus rytas ;)

pyst rašė...

po siandienos pokalbio tu man kazkokia isimylejusi pasirodei. jauciu meile ateina netiketai :D

posh rašė...

kokia dar meile? man katastrofiskai blogai, depresijos and so one, o jus man cia apie meile. (puke)

p.s. jus galit normaliais nickais pasirasinet, net nebesuprantu su kuo cia taip kalbejau apie jau didele meile kuri ateina netiketai :D