2009 m. gegužės 5 d., antradienis

The Costume Institute Gala "Model as muse"



Šiandien visas mados pasaulis dreba peržiūrėdami nuotraukas iš kasmetinio prabangaus pobūvio kurį organizuoja US Vogue. Šiemet pobūvio tema buvo "Model as muse", todėl susirinko beveik visos garsiausios manekenės. Pažiūrėt buvo į ką, peržiūrėjau visas nuotraukas, visokių šaltinių ir priėjau išvados, kad man gėda dėl jų. :D Krizė,o jie turi tiek litų, eurų, dollerių ir negali padoriai, normaliai, gražiai apsirengti. Wahh. Turėčiau dirbti stilistu pas juos :) Okkk, šiandien prisidėsiu į blogą daug nuotraukų, bet gražių vaizdelių pamatysite tikrai nedaug, nes išssiirinkau nuotraukas, apie kurias galiu kažką pasakyti ir kurios mane arba nuvylė arba pakylėjo ( labiau gal nuvylė) Pradedaaam!

* Miranda Kerr šį kartą devėjo tikrai labai jau drąsią, sakyčiau, Jilo Sanderio suknelę. Bet man ši suknelė labai patiko, Miranda su ja atrodo darr plonesnee ir tokia grakšti. Gal per daug atvira, bet tas kūnas atrodoo su šia suknele toks trapus, liesass (mm)



* Ir iš visoo kas čia tokia? Ir kas ją įleidoo su tais maišais? Visiškai žmogus pasimetęs pasaulyje :D Nulis komentarų, kaip ir nulis skonio, nulis smegenų ir nulis viskoo kas dar galėtų būti :D


*Sasha Pivovarova yra viena mėgstamiausiu mano modeliu, todėl nesvarbu kaip ji atrodo, jos išskirtiniai veido bruožai visada padaro taip, kad ji atrodytų nuostabiai. Aišku drabužiai gal ir ne per daug sužavėjo, bet taa Sashaa ir jos toks savotiškas, nepaprastas grožis padaro savo :)


* Natalia Vadianovaaaa, kaip aš ja bemylėčiauuu ir kaip aš jai nejausčiau silpnybės, bet atrodė tikrai tragiškai...hmz ;) krizėėėė. Nu rimtaai, nei plaukai, nei make-up`as o apie suknelę visiškai patyliu...gailaa, nes ji tikrai sugeba atrodyti pritrenkiamai..tik ne šį kartą... bleeeeh


* Leighton Meester man atrodė gan originaliai. Ir originaliai sakau gerąja to žodžio prasme :) Nors visas pasaulis skelbia, jog ji visiškai nepataikė su savo apdaru, o man patinka. Ir šeip čia ne ji prašovė, bet Louis Vuitton nepataikė, nes Leighton dėvi visiškai tokį patį apdarą, kurį pristatė Louis Vuitton per kolekcijos pristatymą. 10 points! Spalvinga, pavasariškai ir nuotaikingai.


*Dažnai kartoju, jog mano sena meilė modeliui Jessicai Stam vis dar neišblėsoo. Ir Rodarte kolekcijos drabužiai irgi dažnai atsiranda tarp mano favoritų...bet šį kartą nei Jessica, nei Rodarte drabužiai neatrodė įspūdingai. Kažkoks pravalas, tiek su Jess, tiek su suknele. oh noo.




* Na o Jessica Alba tikrai turėtų sulaukti plojimų, nes kažkaip po gimdymo ji turėjo stiliaus sutrikimų, su savo pričioska ir šeip kartais pasirodydavo viešuose renginiuose su visokiausiomis keistomis pižamomis. Čia ji atrodė tikrai gražiai, tvarkingai, grįžo tas jos vėjavaikiškumas, meilumas ir plati šypsena. :) 10 points!




* Claudia aišku galėjo pasistengti labiau, tuos plaukus nors susitvarkyt...bet Versace suknelė šį kartą padarė savo ir išgelbėjo Claudią nuo fiasko. Nuostabi, trapi ir tokiaaaa žiauriai žiauriai graži suknelė. Noriuuuuuuuuuu.



* Na Sindii, tai žinokite man nesužavėjo. Nors kokia ji bebūtų graži, bet ji sustorėjo. Žiauriai sustorėjo. Nu pažiūrėkite į jąąą?! Aš pvz joje modelio nematau, tiesiog kažkokia boba graži ir tiek ;) Kur kūnas, kur kaulai?? :)))


* Wahhh. Twiggy ir Agneyss. Dvi super pupeer mega UK modeliai, kurie savu laiku turėjo savo žvaigždžių valandą. Deja, jų laikas jau baigėsi (twiggy tikrai baigėsi, Agnė vis dar laikosi) Atrodė jos tikraii SAVOTIŠKAI sakyčiau. Net taip savotiškai, kad pusė pasaulio jų visiškai nesuprato. Tos išblyškusios lūpos, tos plunksnos ohh no no no.



* Tyra Banks mane nuvylė. Žiūrint American Next Top Modelius ji visad vaidina jau tokią apupiennną bobikę, o čiaa kas? Pati kaip atrodo??!! Sėdi ten varinėja tas panas, net gaila žiūrėt, o pati krce pasidarė kažkokią gniozdąą ant galvoos...uhh nooo noo noo. Nors Mishkos suknelė visai visai nieko :)


* Nors aš norėčiau būti Anos Wintour vietoje, bet man tas jooos Chaneelllis jau pradeda nusibosti. IR ar visą laiką reikia būtinai taip kuprintis? Žiauriaii. Reikės į Vogue US send my cv ;DDD Ir kitais metais parodyti kaip turi atrodyti tikra Vogue redaktorė. ;)~~

* Na ir pabaigai... Kaip aš nekenčiu tokių vaaa turtingų meninkų a`la BOHEMA. Kurie sau viską leidžia ir blee. Nu užknisa mane tokie menininkai didieji. VIsiškai Lol.

Na rytoj gal biškuti dar papildysiu svao komentarais, nes yra apie ką pakalbėti...pavyzdžiui apie klounus Madonną ir Rihhaną, kurios visiškai nesuprato kur atėjo į karnavalą ar į koncertą?! Na ir mmano Vicky irgi neatrodė įspūdingai, bet jai viskas atleidžiama ;) Dar ką norėjau pagirti tai Anja Rubik, Magdaleną F. ir Gieselę B. nes šie modeliai tikrai atrodė paprastai bettt gražiai , kaip ir turėtų atrodyti :)

Labanakt :*~

6 komentarai:

Kamile rašė...

fainuolis, grazius dalykus kuria :))))))

Ieva. rašė...

Leighton Meester peikia, nes ji būtent tokiai progai nelabai tinkamą drabužį pasirinko. Šiaip tai man ji labai patiko, ir gražu žiūrėt, kai kažkas vis dėlto ne itin daro pagal nusistovėjusias normas. : )
Claudia manęs visiškai nesužavėjoo, tie jos plaukai... Ahh.. O.O
O Cindy taigi jau buvęs modelis, ir niekam jai jau nereik tų kaulų. Labai man ji dabar gražiai atrodo. Ir aplamai, jos laikais gi nebuvo madingas toks kaulėtumas koks dabar. ; )
Iš Agyness tikėjaus kažko subtilesnio... Negražu man tai ką pamačiau.
O Alber Elbaz man patinka, labai. Savotiškai ir paprastai atrodo, o tai ir žavi. : )

posh rašė...

;)))

Kamile rašė...

oj cia ziuriu truksta mano komentaro pradzio ten turejo but "nevaryk ant Lanvin'o " :D

posh rašė...

nu as supratau ka tu turejai omenyy :D

viv rašė...

na ines, jei jau tau cindy stora, tai pardon..kaulai turi but po odos ir raumenu sluoksniu jei ka, ne atvirksciai:) kaip pasakytu mano vienas pazistamas, va cia tai moteris!;]]]
o natalija visai mielai atrode, rami svelni deive:)