2009 m. gegužės 29 d., penktadienis

Šypsenos diena!

Trumpai tariant, mano nuotaika negerėja, noorss truputi pagerėjo, kai išgirdau, jog kai kas pasistengs, kad gaučiau tuos Guccipucci batus iki savo gimtadienio. Taigi lauksim su nekantrumu :D wahahahahha :)) tikiuosi krizė prie mano batų neprisilies ir viskas bus olrait ;) Nenoriu sakyti, kad savaitgalis nusimato ramus, nes jau šiandien draugas paskelbė akciją "Išgelbėk draugą2", rytoj turiu būti grožio konkurse, nes pažadėjau kad tikrai nusigausiu iki jo, na ir aišku šeštadienio vakarą nuoširdžiai abejoju, jog praleisiu namuose, o laisvom minutėmis turiu dar pasiruošti matematikos egzaminui, kurio aš tikrai neišlaikysiu ir turėsiu užtat ką veikti rudenį. Tai tiek mano savaitgalinių planųų.... (:

Na o šiandien, noriu paskelbti Šypsenos dieną!
Pamačiusi naujausio Vogue numerį, kuriame Sasha Pivovarovą, šypsodamasii, juokdamasi bėgioja pliaže tiesioog išsilydžiau :)~~~ visgi tie modeliai, taip retai šypsosi, o turi tokias įstabias šypsenas :) taigii, jūsų dienai praskaidrinti, daug šyypsnių iš modelių/celebričių pasaulio. (Net Vicky nuotrauką radau, kurioje ji nerealiai gražiai juokiasi)





















Linkiu Jums laimingoo savaitgalio ir te šypsenos neapleidžia jūsų veido nuo ryto iki vakaroooo, ir kad jums žandikauliai pradėtų skaudėti :) whahaha

MYYliu. Šypt Šypt ;)

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

o tavo sypsena ku ?
;D

posh rašė...

mano sypsena negrazi :D wahaha :D
mano kojos grazesnes ;))

Stracciatella rašė...

Pirmoj Vicky nuotraukoj tragiška šypsena!

posh rašė...

o man patinkaaa ;) tokia visaa laiminga ir naturali atrodo :)

klon-immor[t]al rašė...

Nu tai kojos tavo kur? :D

posh rašė...

klon special for you atsiusiu skype ;DDDDDDD