2009 m. gegužės 4 d., pirmadienis

vėl ir vėl



Kaip nekeista po savaitgalio apėmė mane katastrofiškai bloga nuotaika, kurią bandau įveikti kava, sidru,šokoladu, nagų lakavimu, solariumais and so one. Dar beliko nuvaryt į shoppingą išleisti visus lt ir prisipirkt visokiausio šlamšto. Kitą savaitgalį sedėsiu namuose, žiūrėsiu romantiškus filmus ir verksiu! Verksiu krce iki pamėlynavimo, kad visi liktų patenkinti ir negalėtų man po to priekaištauti dėl mano NORMALAUS elgesio.

ok ok ok.
Šiandien nors keli dalykai mane prajuokino. Žiauriai prajuokino :D Žinokite internetas yra visagalis ir yra geriausias vaistas nuotaikai gerinti :) Susiradau daug įdomių straipsnių, nuotraukų...
Taigi pirmiausias dalykas kurį norėčiau parodyti jums, tai šiandien atrastas tinklapis :) Soc.tinklas. Tai va..Ten rasite labiausiai pasižymėjusius one.lt, point.lt ir seip visokiausių nuotraukų iš pažinčių portalų :D wahhahaha bet prisijuokiau... :)) ypač iš šios afigiennnnos pupooos nuotraukos. Šią nuotrauką pavadinčiau "Motulė gamta"



Tai va, dar alfa.lt pasižymėjo šiandien labai protingais straipsniai (beje kaip visad, protingiausius straipsnius randu alfa protale) Straipsnis vadinosi Top 10: subtilūs būdai pranešti, kad ji stora Ir ką galvojate? Kokie tie labai jau subtilūs būdai? :D ten šeip daug jų. Paskaitysite patys, bet labiausiai įsiminė man:

3. Nepastebimai išklibink jos kėdę
Šis planas efektyvus, tačiau žiaurus — jo imkis tik tada, jei esi pasiryžęs dėl lieknos partnerės pulti labai labai žemai. Galbūt tokiu planu negalėsi didžiuotis, tačiau niekas kitas taip aiškiai nepasakys „laikas atsikratyti svorio“, kaip krūvio neatlaikiusi kėdė. Taigi nepastebimai išklibink jos kėdę ir stebėk, kaip tavo mergina akimirksniu suvoks, kad laikas keistis.
:DDDDDDDD

ok ok ok. mano prikolų šiandien niekas nesupranta. Varau išsimiegosiu ;()

p.s. norėčiau, kad Jis amžiams liktų toks tobulas, koks buvo dar prieš pusmetį, bet matau po truputį tas idealumas virsta tiesiog dūūmais ;) oxxx atrodo rimtai tobulų nėra :))) nors...aš - išimtis ;)

6 komentarai:

Socialinis Tinklas rašė...

Malonu, kad skaitot mane :)

posh rašė...

As esu soc.tinklo gerbeja :) Nuolat nuotaika pakelia man tos nuotraukos :)

Anonimiškas rašė...

Lubie lodziki ale nie takie z lodowki :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

posh rašė...

pizie :D kas cia per prikolai nesvankus :D

Anonimiškas rašė...

cia po tos sexiukes nuotrauka pasirasyta :DDDDDDD

posh rašė...

joo, dabar irgi pamaciau :D wahah net nebuvau pastebejusi :DDDDDD tai kokius ledus ji ten megsta? :DDDDDDDDDDDDDD