2009 m. rugpjūčio 27 d., ketvirtadienis

Mano vasaraaaaa, lej olej oliaaa....


Ahoooj.
Sugrįžauuu sugrįžau. Ir nemeluosiu, kad sugrįžau dėl skaitytojų, ar dėl laiškų, ar dėl draugų pageidavimų, sugrįžau dėl savęs. Taip, dėl savęs, nes tikriausiai esu sutverta tam, kad rašinėčiau visokias blevyzgas, kalbėčiau visokias nesąmones, linksminčiau kitus ir parodyčiau jog pas jus gyvenime ne viskas taip blogai, būna ir blogiai (kaip manajame) whahahahahha.

Šiandien šį įrašą mane pastumėjo parašyti visi po vasaros atostogų sugrįžę blogininkai, kurie teigia jog jie pasikeitė, pakeitė gyvenimo būdą or smthng else. Aš to deja pasakyti negaliu. Kaip buvau krejzi vumen taip ir likau. Nežinau ar džiaugtis ar ne. Vasara išvis toks metas, kada galima nerealiai pakeisti savo gyvenima, vieni įstoja į univerus, kiti išvažiuoja ieškoti kurortinių romanų, treti pradeda dirbti kokį sezoninį darbą...o Inesa...kaip tingėjo tingėt taip ir tingi. Nieko nepakeičiau, nei gyvenimo būdo, nei gyvenamosios vietos, net šukuosenos neliečiau...nors pradėjau auginti plaukus :DDD Aj joo, tiesa, vienu momentu jau buvau patikėjusi, kad pradėjau keistis, normaliai gyventi, be tų tūūūsųų, crazy žmoniųų, naktinių baliavojimų, bet kažkodėl viskas kaip visada grįžta į savo vėžes....;)))

Tai va, tiek šiandien pasišnekučiavimų,
gero paskutinio vasaros savaitgalio,
Posh <3




p.s. apie vasros nuotykius, nusivylimus, pakilimus, nuostabas, tūūsus, pasisekimus itt. papasakosiu artimiausių metu :)))
p.s.2 kažkoks žiauriai rimtas įrašas pavyko, gal visgi surimtėjauuu? :DDD whahahah. čiuju jo.

2 komentarai:

fetisas Kotryna rašė...

sveika sugrizus:) aaai as kazkaip nezadejau irgi keistis visiskai, bet manau veliau mestelsiu toki irasa pas save kodel taip ivyko. as kazkaip blem netikiu kad man realiai pavyks, bet tikiuosi biski daugiau savigarbos tureti lebavimu atzvilgiu:D

posh rašė...

ačiū ačiū :)
o lebavimai yra blogaaaaai, net labai. Bet kartais taip to reikiaaaa (mm)