2009 m. gruodžio 17 d., ketvirtadienis

mano žiemos problemos


Žiema užkniso juodai. Ypač tas šaltis. SIAUBINGAS. Tikraisiai oras neatsižvelgia į tai, kad mano kūnas neturi riebalinio sluoksnio dėl to man yra dvigubai ar net trigubai šalčiau. Ir nepadeda man nei pirštinės, nei šalikai. Užtat padėjo brolis. Šiandien tikriausiai viena iš nedaugelių dienų, kada labai džiaugiuosi, kad turiu vyresnį brolį (;***), ir kad jis turėjo šiandien laisvą dieną. Ta proga, jis mane ir nuvežė į darbą ir pasiemė iš darbo. Puiku. Ir niekad nežinojau, jog pas ji yra toks skanus automobilio aromatizatorius. Net keista. :DDD Tokio skanaus kvapo jau buvau pasiilgusi. Nes rimtai žiauriai žiauriai mielas ir šiltas.
O šiaip tai man vis dar šalta ir mano mintys vien apie tai, kaip padaryti kad būtų šilta. Nekalbu jau apie tai, kad NY šventimui visiškai negalvoju ką rengsiuos, labiau susirūpinau, kad būtų šilta. Nes pa-si-ro-do turiu imti šiltą striukę. Kurios aš aišku neturiu. Ir šiltus batus ir šiltas pirštines ir šiltą kepurę. Hahahaha. Atrodysiu tikrai puikiai. AŠ JAU ĮSIVAIZDUOJU. Jūros vėjas draskys mano įsielektrinusius plaukus, kutens mano įraudusią nuo šalčio veido odą... supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer (mm)

O šiaip dar, tai būtinai sugalvojau ką nors sau pasidaryti. Tik klausimas KĄ?
a) dar vieną tattooo
b) įsiverti auskarą į bambą (taip taip, žinau, kad per daug banalu, bet toks mažaaaaaaaaas ir visai visai mielas auskariukas mano gražioje bamboje, atrodytų tikrai cute)
c) prisiauginti blakstienaas
na o daugiau variant kaip ir nėra, nors aišku dar galvojau tarp įsiverimo auskaro į spenielį arba ausį. Į ausį tai per banalu, nes daug daug tų skylių ausyje esu turėjusi na o i spenielį tiesiog per daug skausminga ir kūrviška. hahh. Tai vaaaaaaaaaaaa. patarkit ką man pasidaryyyyyyyt.


CYA babies :**


3 komentarai:

Unknown rašė...

Auskaras bamboj tikrai ne banalu, o labai miela, gavau ji gimtadienio proga dovanu :) tik kad verimasis bet kur zhiema ir vasara nepatartinas dalykas :) 3 savaites kaip minimum negalesi pasimegauti vonios teikiamais malonumais :)

Everyone loves fashion rašė...

laukiu kada kita savaite prades siltet! :) i hope so... ;D

yvonne rašė...

as jau pastebejau kad pagavai kalbi del tatuiruociu ir auskaru och kaip gerai suprantu ka tai reiskia , tai savotiska liga ;D vis ne gana !