2009 m. gruodžio 12 d., šeštadienis

Private party





Nors ir nelabai mėgstu Lindsay, bet ta jos nereali fotosesijaaaaaaaaa tao omgooooš (mm) irrr darrr tas filmukuas. Būtinai pasižiūrėkite ;) alpstuuu (mm)

9 komentarai:

put rašė...

ajmsori, ash visur izvelgiu patologija ir Jusu bloge taipogi ja izvelgiau... seniai neskaiciau o sian atidariau perskaiciau ir ka galiu pasakyti kad paskutinieji n irashu yra su nuogybemis...patologiiija

Anonimiškas rašė...

Posh,ka grazaus radai filmuke?
ir is ctikruju,kas tau darosi?
viesose vietuose net baisu tavo bloga atidaryti;DD

rednails rašė...

blm aplenkei, pati norėjau sita fotosesiją įmest :D

posh rašė...

put: hahahahhaha, as irgi myliu tave brashkee ;* potologija tu potologijaa ;))))))))))))

posh rašė...

anonime: nu man tas filmukaaaaaaaaaaas toooksss dirtyyyy ir toooks niceee visas ;))) ir zodziuuu man nieko nesidaro, tisiog megstu tokias nuotraukasss, bet tikrai pasistengisu kazka keisti, nes irgi perziurejau paskutinius irasus ir ju nuotraukas, tai ka zinau, pornografija ;DDD nu bet nuotraukos tiesiog labiausiai atspindi mano nuotaikas :))))

posh rašė...

rednails: as kaip tik buvau nustebusi kad vis dar nepapostinai :)))) tai todel ir aplenkiau :) nes kiek pastebejau tu irgi megsti tokio tipo fotosesijas :))

ugne rašė...

cia siek tiek ne i tema :) bet gal galetum patart ka rengtis naujuju metu sventei? :) gal jau ka nors radai internete ir galetum pasidalinti? :)

posh rašė...

oj apie naujuosius metus pazadu parasyti antradieni :)) nes kol kas turiu begales darbu :))) aciu uz ideja :)

Berta rašė...

Lindsay super atrodo, ir tas video visai nieko, tik atkreipkit dėmesį į to berniuko emocijas. Jis visiškai neišraiškingas... Pavadinčiau "Lindsay žaidimams nusipirko berniuką" ;]]