2010 m. rugpjūčio 8 d., sekmadienis

Vasaros sapnas






Labas :)
Tikiuosi jums sekasi taip pat puikiai. Mano vasara tai tikrų tikriausias nuostabiausias sapnas.Ir net nežinau nuo ko pradėti pasakoti. Ar nuo jodinėjimo, ar nuo laipiojimo nuotykių parke??? Įvykių dauug, laiko mažaiii.... ir tas dalykas labiausiai gadina nuotaikąąąą :) bet niekoo. Ant mano palangės stovi sidabrinė kiaulė-taupyklė ant kurios greit puikuosis užrašas Parisss. Nežinau tiksliai kada, bet įsimylėjau Paryžiųųų, todėl reikės ten apsilankyt, KUO GREIČIAUUU :) miauuuuuuuuuuu. Dabar tikrai gailiuosi kad su klasiokė bėgdavom iš prancūzų kalbos pamokų :DDD haahahhaa :D Tai va :) Galiu tik pasakyti tiek, kad viskas yra žiauriai gražu, kai šalia tavęs yra teisingi žmonės, šalia manęs, jie ačiū Dievui yra. Haaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh.
Apie drabužius pasižadu greitu metu dar parašyti, nes neseniai senamestyje įsimylėjau vieną suknelęęęęęęęęę, tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, net norėjau prieiti prie merginos ir paklaust, iš kur ji gavo tokį lobįįį ;)) Tai apie drabužius kitą kartą, o dabar mano vasaros dainaaa (mmmmmmm)


4 komentarai:

Kamile rašė...

Ech Pariss :))) o mano brangusis kita savaite ten vaziuoja darbo reikalais ir manes kartu neima. Isivaizduoji kokia katastrofa:)

e. rašė...

PARIS...vien nuo minties apie ji silta syyypsenaaa :)))

posh rašė...

Cami as neatleisciau :D :))))
e. ;)))

Kamile rašė...

tai pasakiau kad atleisiu tik tada kai rankose laikysiu prancuziska ir vokiska Vogue ir dar kanors grazaus :)))