2010 m. lapkričio 12 d., penktadienis

Lov.

Šis įrašas tikrai nebus apie madą, apie drabužius ar apie mano spintą. Nors šie dalykai irgi pakankamai svarbūs mano gyvenime, bet už juos yra vienas much more svarbiausias.
Taigi, blogą rašau pakankamai seniai, apie 3 metus. Tie, kurie seka blogą nuo pat pradžios tikriausiai pastėbi, kaip keičiausi aš ir kaip keitėsi blogo įrašai. Pradžioje buvau susirgusi mados liga, vaidinau žiauuuriai nusimanačią fashion bloggerę, po to buvau truputi paskendusi bohemos jūroje ir stačiau iš savęs didžiąją meno žinovę, vėliau sekė įrašai, kuriuose vaidinau žiauriai kietą ir nerealiai super puper party girl, na o galiausiai aprimau ir įrašus ėmiau skelbti labai retai. O buvo viskas taip...
Tuo laikotarpiu, kai vaidinau party girl ir jau buvau susitaikiusi su mintim, kad never never never nesutiksiu to VIENINTELIO, ir buvau sugalvojusi n- piežasčių kaip smagu būti vienai ir kaip smagu būti senmerge, ir kai buvau sau jau įsikalusi į galvą, kad aš esu pati gražiausia, smagiausia ir joks vaikinas nevertas tokio lobio kaip aš, tiesiog atėjo Jis, perbraukė viskąą ir pasiliko su manim. Jis užbraukė visus mano 20 iki šiol nugyventų metų, visas mano mintis, ,mano požiūrius, mano principus. Nebeliko to mano glamūūriško elgesio, mano kieto įvaizdžio ir vaidinimo, kad aš the best of the best. Jis tiesiog įmėte į mano pilvą drugėlius, nuo kurių aš negaliu ramiai miegoti ir nuo kurių nesinori valgyyt, nes skrandis nuolat užpildytas plasdančiaus spalvotais gyviais, bei išėmė iš manęs atminties kortelę, kurioje buvo užprogramuotas visas mano buvęs tuštutiškumas. Jis pakeitė mane iš esmės. Iš tokios esmės, kad dabar man užtenka vien jo, kad būčiau laiminga. Jo apkabinimų, nusišnekėjimų, nervinių priepuolių, šypsenos ir žydrų akių. Jo skanių makaronų rytais, jo mamos šokoladinio pyrago vakarais, jo skambučių ir laiškų darbo metu ir mūsų puikų atostogų. Ir aš galiu drąsiai pasakyti, LABAI drąsiai, kad jis yra svajonių svajonė, ir sorry girls, bet jis jau mano. Amžiaaaaams. Nes tik jis gali mane nuvežt į Kauną apsipirkt (nes VIlniuje, gi nieko negaliu rast), kad tik mano nuotaika pagerėtų, nes tik jis gali pripirkt man visųųųųųų skanumynųųų, kad aš bent ką nors pavalgyčiau ir tik jis gali su manim ginčytis dėl vestuvių, vaikų vardų itt. Nes jis so cute. Ir aš tiesiog, ji myliu, ne vien dėl to koks jis, bet kokia aš esu (tapau) su juo.
Ir te sako kad aš tapau zanūda, ar namisėda ar nusivylusi namų šeimininkė, bet aš linkiu visooms tokioms tapti, nes tai geriausias jausmas per visus mano 21 metus. Ir šis jausmas manęs jau neapleidžia gana ilgai.
p.s. ir prisiminkit amžiams, kad jokia karjera ar susituokusios draugės, lietingą sekmadienio rytą neapkabins jūsų ryte ir nepasakys kad jus myli :)

Gražaus ir mielo savaitgalio :*




13 komentarų:

summer rašė...

kaip smagu!:) rimtai :) dziaugiuosi uz tave! :)

Anonimiškas rašė...

vau, kaip miela :))

Kamile rašė...

Pažįstamas jausmas ir namų šeimyninkės statusas :))) kaip sako happy girls are the prettiest girls :))) Už meilę !

posh rašė...

Summer, daisy thanx girls ;)*

posh rašė...

Kamile, norejau parasyti,kad "Kamile tai is tu zmoniu, kurie mane tikrai siuo klausimu supras 100%" :))))
O jausmas geriausias ever! :)

Anonimiškas rašė...

gyvenime viskas turi pradzia..pabaiga taip pat ;) tuo labiau toks dalykas,kaip santykiai ..:)

posh rašė...

dar gyvenime kartais yra normaliu zmoniu, o dar yra tu, kuriems viskas viskas blogai, todel jie kitiems gadina nuotaikas savo tupais komentarais :)

Anonimiškas rašė...

as dziaugiuosi gyvenu,ir svarbiausia ,kad moku juo dziaugtis ;) aisku dziaugiuosi ir uz tave..:)) taciau ,kaip ir minejau viskas gyvenime turi pasibaigA ,zinau ,kad tai zinai ir tu ;)

Anonimiškas rašė...

Patiko!!! Likau suzaveta..linkiu daugiau tokiu mielu sirdziai straipsniu :)~~

Greta rašė...

Ankstesnis anonime, jei nemoki pasidžiaugt kitų laime, patylėk. :)

posh rašė...

Ačiū visiems kam patiko ir kas moka džiaugtis kartu su manim :)

o anonimui tai linkiu džiaugtis labiau savo gyvenimu, nes ir džiaugsmai turi PABAIGĄĄĄ...tai žinok greit tavo džiaugsmai baigsis.... :DDD
Fu*k offffffff. :))))))

Pop The Question. rašė...

O die, kaip miela :)
Ech, kaip tau faina :)
laukiu tokios dienos ir aš.
labai labai.

posh rašė...

sulauksi :) visi greiciau ar veliua sulaukia :)
dazniausai sulaukia tada, kai visiskai to nesitiki :)