2008 m. lapkričio 13 d., ketvirtadienis

akropolis? panorama?

Savaitės naujiena...arba net praeitos savaitės naujiena...atsidarė naujas naujas didelis didelis priekybos ir pramogų centras "Panorama".

Vakar turėjau blogą nuotaiką, šiandien turiu gerą. O dabarr ilga istorija kas padarė įtaką mano nuotaikų kaitai.

Vakar 20val. Atvykstu į naują, išreklamuotą centrą "Panoramą" su tikslu nusipirkti, apžiūrėti, įvertinti. Taigi.....ką galiu pasakyti..nieko gero- jei tiesiai šviesiai. Tikėjausi visai kažko kito, bet visgi savo pliusų yra, atsirado kelios tikrai vertos demėsio parduotuvės, užeigos, didelė požeminė automobilių stovėjimų aikštelė, visos drabužių shops beveik vienoje vietoje, erdvu ir nauja, tiesa pasigedau keleto savo mėgstamiausų parduotuvių, dėl ko žiauriai nuliūdai..ir aišku palakščiusi apie dvi valandas, nieko nenusipirkau, ir pikta grįžau namo..visai neįsimylėjusi į "Panoramą"


Naujos parduotuvės-10 taškų
Sriubų restoranas, CoffeIn - 15 taškų
Laiptai- -5 taškai (nemėgstu bėgioti iš pirmo aukšto į antrą, iš trečio į pirmą..ir nesvarbuu kad ten tieee labai krūūtii judantys laiptai )
Rimi- -10 taškų
Parduotuvių išdėstymas- 15 taškų



Šiandien 16val. Avykstu, į seną, mylimą, jaukų "Akropolį", Taip, gal daugėlis manes nesupras, bet man tai antrieji namai, ne todėl, kad kaip 14metė malaletkė, sėdžių ant suoliuko ir ieškau sau kietooooo vaikino, bet šeip todėl, jog man ten patinka apsipirkt, nors kartais tie žmonės užknisa, bet kartais tikrai verta nulėkt. Tik įėjus, vos nepadariau (puke), nes dėja "Akropolis" kaip visada pusmečiui ankščiau pradeda Kalėdų karštligę. Man patinka Kalėdos, man tik nepatinka kai Kalėdos virsta komercine švente. tai va, beveik visas prekybos centras papuoštas eglutėmis...nu jei dar ne visas papuoštai tai jau greitai tikrai visas bus nukarstytas eglutėmis, snaigėmis ir dar Dievas žino kuom. Tai va...tos eglutės biški sugadino nuotaiką, bet vėliau kažkaip apsipratau, ir tiesiog pasidaviau apsipirkinėjimui. Ir ačiū Dievui "akropolyje" liko mano Vero Moda, mano Only, mano MNG, mano TrendExpress, nes nors tai popsiiška, nors tai banalu bet čia mano mano mano. Tai va...ilgai vaikščiojusi, pasimatavus gal 50 visokiausių rūbų, perėjusi viską po 5 kartus, nusipirkau net 2 daiktus :D o tai per vieną apsipirkimą labaaaaaaaai daug. :) O tada, dar atsitiko nelaimė, mano vienas batas, visus pyypsėjo..o kad žinotumete, kaip aš nemėgstu pypsėti, arba kai šalia manęs kažkas pypsi...nu bet nieko apsauga viską sutvarkė, ir pasijaučiau visai labai maloniai, nes visi tik ir norėjo padėti :D

VeroModa, Only, MNG, TrendExpress- 30 taškų
gražus pardavėjas "Danijoje" (mm) - 10 taškų
biški nusibosta bėgioti iš vieno kampo į kitą- -5 taškai
stikliukų parduotuvė ten kur Faina dirba ir man mazolina akis- -5 taškai

Dienos klausimas: "Klausyk o tas FunClub tai jis visus batus superka kuriuos veža į Lietuvą ar tik 95% ? " :D ne nu bet rimtay...iš kur toj mažoj parudotuvei visur batai...:D aš tai irgi šito nesupratau...ten į parudotuvę neužeit net...nes ten batųųų kalnai žodžiu :D


išvada. Vis dėlto, kol kas, kol dar 5 kartus neapsilankysiu "Panoramoje" tikriausiai jos nepamilsiu, na ir kai dar 50 kartų apsilankysiu "Akropolyje" tai jau baigsiu ji mylėt...tada ir prasidės mano meile "PanoramaI'....na ir tikriausiai dabar jau laukiam kol atsidarys ..."OZAS"

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Nematau skirtumo tarp Akropolio, Europos, Megos ir pan. juk ir ten, ir ten yra tos pacios parduotuves su tokiu paciu asortimentu. tik mes renkames ta kuri arciau musu ir mums patogiau ten nuvykti.
dziaugiuos turedama galimybe apsipirkineti ne Lieuvoje. ir nevaikstau kaip visos lietuvaites, vienoda kaip is internato.

Anonimiškas rašė...

omg, inesa, pas tave skaitytojai kazkokie pasipute.... :D
"dziaugiuos turedama galimybe apsipirkineti ne Lieuvoje. ir nevaikstau kaip visos lietuvaites, vienoda kaip is internato"
dziagiuos turedamas galimybe gyventi ne Lietuvoje. ir nevaikstau kaip visi lietuviai Vilniaus gatvemis.ir apsipirkineju Niujorke..isivaizduoji? turbut ne- iki Baltarusijos tik nuvaziuoji tikriausiai...
is inernato atsirado :D fuck it.

Anonimiškas rašė...

edgarai.. :D
baaaik pupuliii :D :) :) :)
atvaryk i vln, apsipirksi, vaiksciosi Vln kaip internate o i NY nuvarysi busii orginalus :D