2008 m. lapkričio 5 d., trečiadienis

Ganguro

Ganguro. Dar vakar vakare man pasakytų kažkas apie Ganguro, pagalvočiau, kad jis pats kažkoks nesveikas Ganguroo arba kalba ne su šiuo pasauliu. Bet vieno grupioko pagalba (aačiū, visiems kurie pamatę gerą dalyką napamirštate apie mano mane ir apie mano blogą) šiandien sužinojau jog greitai pas mus į mažą Lietuvą atkeliaus dar vienas būūmas...buvo pankai, buvo gotai, buvo emo o dabar bus Ganguro. Nežinau dar kaip greitai, bet čiujuu mes dar dagyvensim iki naujos subkultūros atkeliavimo į mūsų šalį. Taigi Ganguro stilius susiformavo Japonijoje XXI am. pradžioje. Ganguro merginos turi visokiausių spalvų blondiniškus plaukus, juodai apvestos akys, aplink paryškintos labaii stipriai baltais šėšėliais, nosis irgi paryškinta balta spalva. Lūpos dažomos baltais dažais. Pačios merginos tikriausiai nakvoja solariumuose, arba išperka visus savaimio įdegio kremus (čiuju dabar labaaaai didelė paklausa savaimio įdegio kremams japonijoje :D ) Tai va, mergaitiški drabužėliai, papuošalai, gėlės, ryškios spalvos- tikroji Ganguro girl :)
Ir žinote ką?man jos patinka, patinka ne ta prasme, kad norėčiau pati būti Ganguro (ne už ką) bet todėl jog, palyginus su visais Emo, pankais jos man tokios nepyktibiškos, mielos ir linksmos atrodo, ir šeip nuspalvina gatves. Nu stiliukas ne koks, bet jos šypsenos man patinka, bent jau nuotraukuose :) Tiiik prašau...geriau nebūūkite Ganguroo.. :DDD Nors jos ir mielos, bet norėčiau jas ir toliau matyti tolimojoje Japonijoje ir tik nuotraukuose. Nes kai pagalvoju apie Gedimino prospektą, kur ir taip nėr kur akių dėėėėėėti, nuo lietuviškų grožybių..tai kai atkeliaus Ganguro išvis bus šakės :D








4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

modifikuotos leles BArbes

Juras rašė...

put noretu taip atrodyt :) jauciu milane butum graziausia :)

Anonimiškas rašė...

Kai Lietuvoje pasirodys "Ganguro" bus tikras rojus musu "fyfoms". nors ir dabar nedaug kuo jos skiriasi, miega soliariumuose, nagai dirbtiniai poros cm, daug blondiniu.
Praneskit kai pasirodys tokia pirmoji, kraustausi tada i uzsieni.

Anonimiškas rašė...

ganguroo grožis :D :D :D reikes kada padaryt ganguro party :D