2008 m. lapkričio 13 d., ketvirtadienis

happy day


Laba vakara,
gal penktą kartą pradedu kažką rašyt ir kažkaip negaliu sudeliot viską į vieną vietą, nes taip sneiai ruošiausi kažką parašyt, tiek minčių subėgo, kad tikriausiai greit nieko nebeprisiminsiu. :)

* Šiandien perskaičiau straipsnį gatve.delfi.lt puslapyje berods..nu ir supratau...kad aš dar visai normalius dalykus rašau..nes ten tai buvooo piziee :D Straipsnio pavadinimas "Kaip patraukti vaikiną savo pusėn?"...na iš pavadinimooo tikrai dauggggg žadantis straipsnis..ir gėriausi patarimaiii :D na atsiverčiau kuo greičiau..ness nuuu Davida Beckhema tai tikiuosi iki 30-ties metų kaip nors suvilioti...nu tai vaa....galiu pasakytii...nuu nors prisijuokiau...žodžiu reikia uzsiregistruoti į kokį one.lt ir bandyyt kažką daryt: "Pavyzdžiui, gal jis užsiregistravęs kokioje nors interneto svetainėje. Radusi jį ten, gali užmegzti nekaltą pokalbį, tipo jis tau kažkur matytas ar panašiai. Žodžiu, tereikia šiek tiek drąsos ir fantazijos, ir jis bus tavo! " va taip vat :D o darrr keli geri patarimai..."Pakeisk šukuoseną ar plaukų spalvą, įsigyk keletą prigludusių drabužėlių – juk vaikinų netraukia „apdribę“ megztiniai.", žodžiu jei tau kažkas patinka iškart keisk plaukų spalva...kitaip niekoo neišeis.. :D na ir šeip man straiipsnis kažkoks keistas...todėl kas netingit leisti veltui laiko, nes vistiek nieko neišmoksit ir naujo nesužinosit taii paskaitykit http://gatve.delfi.lt/news/pasaulis_ir_as/article.php?id=19240949

* Visą rudenį save įkalbinėjau pirkti žemapadžius batus. Įkalbėjau. Nuvažiavau pirktis, nusipirkau aukštakulnius. Kur aš ta aukštakulnių virusą pasigavau?? hmz?

* Šiandien atradau sau dar vieną stiliaus ir mados ikoną...dabar šalia VB bus dar viena verta demėsio moteris- prancūziško VOGUE redaktorė - Emmanuelle Alt. Na bet apie ją parašysiu kitą dieną, kai turėsiu priruošusi daugiau informacijos :) bet ji žavinga :)

* Atradau naują svajonę. Ir tokią realia svajonę. Ponas Bogomolov. Ir jo style school. Ir jo seminarai. Ir jo mokymai. Štai mano artimiausi planai. Na gal neartimiausi...bet tikrai tie kuriuos as suplanavus įvykdysiu :)

* Savaitė be knygos. Savaitė kai naktis leidžiu, ne besimėgaudama gera knyga o prie nuobodaus kompiuterio. :) Na o merginom siūlau nerealią knygą "Metuose yra 12 vyrų" Martina Paura. Geriausia knygos frazė: "Man tie tavo puodai, keptuvės, prieskonių lentynos rekalingi kaip popiežiui prezervatyvai" Na o vyrams..tiesiog siūlau pasiskaityt nors enciklopediją...vis tik vyrai turi būti protingesni už moteris..ane? :))))

* Pradėjau domėtis mados istorija. Taip...mados..taip ir istorija. Atrodo ir seniau domėjausi mada ..bet dabar domiuosi ne tik dabartimi,ne tik Prada, Gucci, Dior spring 200 kolecijomis, domiuosi iš kur kas ir kaip sugalvojo ta ir ana, ta apykaklė, tuos aukštakulnius ir tuos madų namus. ir pradėjau domėtis istorinių laikų rūbais..ir rytoooj eisiuuu į tikiuosi verta demėsio parodą. niamiii :)

* Šiandien sugalvojau tokią teoriją....mano tris geriausių draugų išvykę...ir ne bet kur...bet kiekvienas į skirtingą mados sostinę. Tikriausiai žinote jog pasaulio mados sositinėmis laikomi : Niujorkas- Londonas-Milanas-Paryžius. Taigi.....Cheezhas Niujorke, Rička Londone, Agnya Milane...tai pagal logika..man reikia vykti į Paryžių..neveltui metus sttengiausi lankyti prancūūzžų kalbos pamokas... ex...Paryžiau, lauk manęs...atleksiu :)

*Na ir pabaigai..pasidžiaukite kartu su manim, nes mano milanietė atvaro rytoj ryte porai dienuuuu į Vilnių. NIaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaami, pagaliauuuu galėėsiuuuu vėl jai skambint 15 kartų per dieną ir klaust ką ji veikia :D wrarrr mažulė :)



Na o manes dabar laukia..
kvapnioji vonia :)
labanakt.


2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Pupa, atleek i NY padarysiu cia dviguba mados sostine ir nereikes i Paryziu vaziuot. ;* :)

Anonimiškas rašė...

Pupuli tu geriau atlek i Vln ir bus labai puiki, tada zinok nereikes jokiu mados sostiniu :P :)