2008 m. lapkričio 22 d., šeštadienis

vyriškumas.

Aš esu prieš lygias vyrų ir moterų teises, todėl aš taip pat esu prieš, kad vyrai pirktų moteriškus drabužius, avėtų aukštakulnius, kvepintusi moteriškais kvepalais, dažytusi nagus. Žodžiu, primenu dar vieną liūdną dalyką, vyrų pasaulyje yra žymiai mažiau nei moterų...o pamačius "tokius" vyrus, suprantu, kad jų tampa vis mažiau. Aš idealiai suprantu kad ir vyrai noria atrodyti gražiai, stilingai nu bet gal nepersistenkime per daug, ką? tikrau nelaukiu laikų, kai Lietuvoje vyrai pradės avėti aukštakulnius. Na, o dėl nuotraukų, tai tiesiog liūdna ir nuuuuulis komentarų.

















6 komentarai:

Autare rašė...

Na, uzsienyje ir net Lietuvoje, daugiau stilingu vaikinu nei merginu. Dievinu vaikinus, kurie buna su nuvalytais batais, svariom panagem, isplauta galva ir pan. Mirciau del tokio kuris vaiksto i darba su juodu kostiumu, siauru juodu kaklaraisciu ir didele rankine.
Lietuvoje vyrai vis dar bijo rankiniu ir tasosi tuos "maximinius" maisiukus. Sutik, tai tikrai grozio ir stiliaus neprideda. Vyras turi buti tvarkingas, stilingas jei ir mergina tokia pat. Stilingas vyras, dirbantis rimta darba neziures i blondine mini sijonu ir dar dirbancia "maximoj". Jei jis stilingas, jis ieskos tokios pat merginos, kuri tiktu jam tiek ivaizdziu, tiek padetimi visuomeneje.

Anonimiškas rašė...

Ms. Smoul beveik su tavim sutinku, be vienam dalykui, tirai noėčiau paprieštaraut "Jei jis stilingas, jis ieskos tokios pat merginos, kuri tiktu jam tiek ivaizdziu, tiek padetimi visuomeneje."..vyrai- ne moters, jie labai retai po pasimatymo prisimins kokios spalvos suknelę vilkėjo mergina. dar vienas pastebėjimas, jei vaikinas stilingai atrodo..daugėls dėl jo alptsa,o jei mergina tikrai atrodo kaip iš podiumo..dėl jos stiliaus alpsta tik draugės ir gejeliai..vyrai dažniausiai nori gražios, bet ne superstilingos, drabužiai visgi nesvarbiasias dalykas ;)
bet čia tik mano nuomonė ;)

klon-immor[t]al rašė...

posh: You're absolutely right. Facetów w kobiecie bardziej pociąga naturalna uroda, niż szmatki, które, w icih zamierzeniu, i tak trzeba będzie z kobiety zdjąć. Mężczyźni widzą kobiety z bardziej szczerej i fizycznej perspektywy - przez pryzmat seksu.

Co do pedałów - na Lipówce jest jeden taki, jak na dwóch ostatnich zdjęciach. Udaje panienkę.

Anonimiškas rašė...

kloon ;) no, dzieki bogu niewidzialam tego gejelisa, i niechce widziec :D męska rasa szybko zginie :D

princessa rašė...

e, pavogei mano spalvas ! :D

klon-immor[t]al rašė...

Nie zginie, póki jestem ja i będę płodził synów :D