2009 m. vasario 5 d., ketvirtadienis

loooof

Labas vakaras,
kaip dažnai atsitinka, mano ketvirtadieniai tampa blog`o papildymo diena. Kažkaip mados pasaulis tyliai tyliai miega, tad naujienų nelabai daug, o ir aš pati paskutinėmis dienomis visai visai neturiu laiko net telefono ragelio pakelti...o ką kalbėti apie blog`o informacijos ruošimą ir panašiai. Bet..savo skaitytojų aš tikrai be jokių žinių ar įdomių dalykų nepalieku, todėl šiandien trumputėlė naujiena ir dar keli dalykai...o kol kas papasakosiu truput apie save ir mano savaitę.
Šiandien išėjusi iš darbo buvau tokia laimingaaaa, toks didelis ir platus smiles atsirado mano veide po ilgo ilgo laiko. Žinote kodėl? todėl jog aš vėl turiu daug daug darbų, daug daug veiklos, daug daug jėgų ir mažai mažai laiko. Taip, bet būtent tai man ir patinka, kai lėėki į darbą, po darbo namo, iš namų į univerą, po univero susitikt su draugais ir tai yra žiauriaiii fun. Vaa o dar yra vienas geras dalykas..looooooooff :)~~ bet tokia lengvabūūdiška loof. Žodžiu esu laiminga. 10 meilių vieną dieną yra gėriiis. Iš išvis man nepavyko šiandien parašyti tai ką norėjau...nes norėjau parašyti žiauriai romantišką tokįįį nice nice tokįį mmmmm įrašą apie taip kokie visi mano looofeeeriai yraa gėris, bett deja... kažkur mano visas romantiškumas išgaravo. Pasakysiu tik tai..jog didžiausia mano dbartinė meilė Milano mergaitė grįžooo keliom savaitėms. Mrrr mažulė. Laukiam tik Ivilinos sugrįžtant su sulaužytom kojom..o po to jauuu šėlsim. Tai tiek.

Štai jums video..kuriuos žadėjau dėti kiekvieną savaitę. man šis klipukas nuostabus..ir daina irgi nieko nieko visai :)



Ex, eilinį kartą Calvin Klein su savo reklamomis prisišaukia skandalą. (Visai neseniai uždrausta buvo CK kvepalų reklama su Eva Mendes) Visas pasaulis rėkia: per daug seksualu, per daug atvira...O man būtent ši reklama tiesiog graži, tobula ir nežinau net prie ko prisikabinti...fotografas- mano mylimasis Steven Meisel, na ir aišku žinomi modeliai tokie kaip Natasha Poly, Anna Jagodzinska itt. Dar pridursiu, jog mūsų žavioji Edita Vilkevičiūtė irgi dalyvavo šioje pašėlusioje kompanijoje. Va..o kas nori pamatyti vaizdo reklamą bei daugiau foto kviečiu apsilankyti šiame puslapyje. http://frillr.com/?q=node/12530 Man taiiii šiiii reklama žiauuuuuriaiiiiiiii patinka ;)





Ar kažkada sakiau, jog man vyras turi būti vyriškas? Aš nesuprantu iš kur tokie žmonės atsiranda mano gražiame pasaulyje. (žinau, jog pas mane tolerantiškumo nulis, bet toleruoti netoleruojamus dalykus negaliu ) Šlykštu.




p.s. dar norėjau pasakyti...myliu savo EkoFak`ą, myliu savo kursą, grupę ir visas paskaitas...nes ta pirmoji savaitė po atostogų tiesiog amazzzing. :)

p.s.2 padariau apklausą, pamačiau, jog blog`ą skaito daugmaž 23 žmonės ir net keista...žinote kai aktorius suvaidina spektaklyje jis laukia arba aplodismentų arba kažkokių negatyvių emocijų...tai va aš kaip aktorius kartais noriu išgirsti porą žodelių ir iš jūsų pusės, nes man taaip nusibosta kalbėtis su savim :)

Pa.

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Ivilina is back!:))) ir net be gipsu, tik su keliom melynem, echh.. nepavyko is draudimo daugiau naudos isgaut:)) vakare geeeeriiaaam! ir drauge is Milano, be jokiu atmazkiu! tu irgi geri!!!!:))

Anonimiškas rašė...

Tai pasikalbam! kalbesi ne viena ;)
Na, ta foto sesija: kaip cia ir pasakius, jau darosi nuobodoka, kai daznai yra rodoma tas pats, ta nuogybe, "seksas", tokia "meile". norisi naujo vejo tame. Bet siaip, foto nice. O tas vaikinukas in Paris. Sakyciau yra individualus, su savo pasauleziura ir viso ko savitu supratimu. Valio. Nes cia, in LT per daug visi vienodi.

Dreams and Lights rašė...

dėl fotosesijos, pritariu Ms. Smoul nuomonės, tokie vaizdai tampa įprastu
vaidu, todėl jau nebestebina ir noris kažko naujo...
o dėl vaikinuko, na, matau jis perėmė paryžiečių mergaičių madą:) bet veidas kkooooooooks gražus!!!!

posh rašė...

xex, dziugu, jog kazkas skaito, raso ;) Ivilina welcome back, na o Ms.Smoul ir Juste: aisku gal tos foto ir daznas vaizdas, bet nu man siuo metu toookia nuotaika smagi, ir seip tooooks gyvenimas, kad tos nuotraukos mane "veza" na ir tikriausiai dabar reikia dziaugtis tokiommis reklamomis, nes po to bus per velu, busiu sena ir nesuprasiu as tokiu vaizdu :D o del vaikinuko, tai mano nuomone zinot...vyras yra vyras ;) man kazkaip problemos su tolerancija paskutiniu metu :))) ir seip teoriskai vyru mazai pasaulyje yra..o tokius kaip sis vaikinukas as vyrais nelaikau... tai praktiskai vyru lieka dar maziau... siaubas ;)

Anonimiškas rašė...

as taip supratau, kad as tarp tu 10 loveriu esu? nesitikejau :)

Anonimiškas rašė...

o fotosesija tai uhu! man tokios patinka,nezinau kodel,bet butent per jas man ypac dailus atrodo modeliu kunai ir ju veidu bruozai :))
o del vyruko-girl tai man jis yra originalus,tik jo vietoi neisdeciau tokiu batu ir pedkelniu,o wiskas kita tai perfect.na vis delto Paris is Paris :)))