2010 m. sausio 14 d., ketvirtadienis

apie tai kaip aš metus buvau LEVA


Nežinau kodėl, bet esu žiauriaii susinervinusi ir pas mane žiauriai daug minčių. Taigi pradėkime nuo to, kad jeigu jus esate geros arba bent jau normalios nuomonės apie mane tai per artimiausias 5 sekundes paspauskite su kairiuoju pelytės klavišu dešiniajame monitoriaus kampe raudoname fone X ženklą. Nes jums įrašo pratęsimo skaityti NEPAGEIDAUTINA. Ate!

Na o tie kurie pasiliko, tai turėsit progą išklausyt, kokia aš buvau leva. Leva aš buvau, pasirodo dėl to, kad neturėjau berno. Jap. Kai kurių žmonių teigimų, pana kuri neturi berno yra leva.(???) Tik kažkodėl neturėjus beernoooo jaučiausiii ne ką blogiau negu ji turint. haaa. taigi panagrinėkime iš esmės diskusijos pagrindą. Tai neva, tupų bernų teigimu ( KAIP AŠ NEKENČIU TUPU DĖDŲŲŲŲŲŲ omgooš) pana neturinti berno yra leva dėl to, kad ji nesugeba jo susirasti. ane? O kas nors pagalvojo, kad pvz. tokia pana kaip aš...turinti ir papus ir subine ir gražias kojas i dar truputi proto nesiruošia būti su bet kuo, nes man daug daug geriau yra vienai. Soo? Kur mano levumas? Išrankume? Nors išranki aš irgi nelabai esu. Argi išrankumas yra protas, padori išvaizda, meilumas ir supratingumas? Priedo keli materialiniai dalykai. Pvz. toks kaip DARBAS, nes degradų nepernešu iš tolo. Taigi, pasirodo ne daug noriu, bet tokį susirasti irgi užėmė pakankamai laiko. Apie metus. Bet, tobulumo ieškojimui reikėjo gi paaukuoti kažkiek laiko.

Na o dabar, panagrinėkime kitą pusę. Ar bernas neturintis mergos yra levas? Yra vienas ir neginčitinas variantas. TAIP. Nes bet kuriuo atveju jis bus levas. Variantas a- jis lakstys ir ieškos vienos nakties nuotykių ( pastebėjimas tas, kad vienos nakties nuotykiams dažniausiai pasirašo arba visiškai nusigėrusios arba visiškai sukurvėjusios ir 0.01% tiesiog atsitiktinumas) na ir variantas b- jis tiesiog nesugeba susirast net vienos nakties nuotykio taigi sedės prie monitoriaus ir draugaus su savo dešine ranka, o po to visiems draugams girsis kad jis toks nerealus afigienas ir jam tiesiog nereikia panos. hahaha. Ir labai gaila, kad mano pažįstamu rate tokių labai daug. Ir jie taip nevėkšliškai bando susirasti panąąąą, kad darosi apmaudu į juos žiūrėt.


Išvada būtų tokia, kad kaip bebūtų liūdna, panos neturinčios bernų (jeigu jos nėra kaimieties ir kurveles) yra ne LEVOS bes visiškai zj**, nes jos tiesiog nesiruošia savo gyvenimo sieti su BET KUO ( tais bet kais yra apie 80% visos vyriškos giminės). Na o tiems LEVIEMS vaikinams, tiesiog spaudžiu dešinę.!. Xoxoxoxox.

p.s. atsiprašau, kad įrašas gavosi šiek tiek vulgarus ir neskanus, bet mane tiesiog užknisa kvailų nevykėlių kalbos "kam man reikalinga pana, aš ir taip nerealus?"... o šiaip tai tik ir svaigsta kad kuri nors pasirašytų paaukoti bent jau kelis savo gyvenimo mėnesius buvimu šalia jo. :****
p.s.2. jus tikriausiai suprantate, jog įrašas yra parašytas tam, kad įrodyčiau pati sau, kad metus tikrai nebuvau LEVA, aš suprantu, kad buvau leva prieš kokius 4 metus, kada tikrai net norint nesugebėčiau susirast kokio padoraus vaikino, nu bet dabarrr tai tikrai buvau OHOOOOO kokia nuostabi ir be vaikinoo, ką kas besakytų. XoxoxoxoxXO. Myl

14 komentarų:

Anonimiškas rašė...

ahuet. as panos neturiu bet su desine ranka nedraugauju. ir kas dabar?

posh rašė...

nu tai tu gal kairiarankis? :DDD

Anonimiškas rašė...

Tai gal su kaire draugauji?;D

posh rašė...

matau su kazkuo taip pat mastom :DDD hahahah :D

Anonimiškas rašė...

Tai jau tikrai kad panasiai;DDD

Anonimiškas rašė...

prima donna much??? Tai ką, jei lieva, tai kurvelė arba kaimietė? Šeip patikėk, normalių panų tam kaime yra.

posh rašė...

KAIMAS- cia nera tiesiogine zodzio reiksme. Kaimiete gali buti ir is Vilniaus centro. Kaimiete tai gyvenimo budas. (isvaizda, manieros itt.)
O is kaimu buna panos atvaro OHOHOHOHOOO kokios! :)))

princess rašė...

pavaaaareii,mldc;DD respect;DD

Anonimiškas rašė...

man tai rupi toks dalykas: kas tas tavo vaikinas, jeigu jis ant tiek tobulas?

posh rašė...

princess: stengiuos :D hahahaha

posh rašė...

anonime: kaip tai kas? tau jo gyvenimo aprasyma su nuotrauka atsiust ar kaip?

Anonimiškas rašė...

šis tavo išsipasakojimas labai stereotipiško mąstymo, net seksistinis galėčiau pasakyt! Kita karta prieš post'indama suskaičiuok iki 10 ir pagalvok ar tikrai nori tai padaryt?! :) nepriimk šių žodžių kaip piktų,bet man tiesiog nepatiko ką perskaičiau,matyt reikėjo paklausyt tavo patarimo ir spaust ant (X) :DD

buriatas rašė...

Tu taip užsikreivinus, kad aš net nesiimu mėgint čia ką nors patiesint. Ir tai ne priekaištas, bet diagnozė. Jau kauniesi su vėjo malūnais. Nueik, padaryk ką nors gero, palengvės.

posh rašė...

xoxo ;)))