2010 m. sausio 6 d., trečiadienis

"su tavim aš net ir naxuj eičiau"


Gražiausias komplimentas eveeer. Argi ne miela? Aš šiaip esu žmogus kuriam gelytės, bendra nuotrauka 3d stikle kėlia šiurpą, o bet tačiau originalūs ir negirdėti komplimentai mane visada žavi.

Taigi. SU NAUJAIS METAIS!
Ha. Ir kaip Jums? Man tai praėjo nuostabiai, apart to, kad važiavau į Nidą su 39 temperatūra ir dar kelias dienas kankinausi ir kovojau su savo sveikata, bet buvo verta. LABAI LABAI. Ir atrodžiau, kaip sergančiai visai goood. Ane? Taip :D Nu žodžiu. Atrodžiau tikrai gražiai. Nežinau kur dar reikės taip pat atrodyti, nes pasirodo suknelė kurią pirkau paskutinę dieną ir kuri man visai nepatiko, dbr pradėjo visai patikti ir visai atsirado noras ją užsidėti. O šiaip tai nežinau. Viskas pas mane puiku. Išskyrus sesiją. Nes sesija užknisa žauriai. va. Mano artimiausios mintys skraido kažkur Vokietijoje arba bent Druskininkuose, kur artimiausiu metu žadu apsilankyti. O taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaip. Nežinau ką veiksiu Vokietijoje, bet Druskininkus jau susiplanavau nuo a iki z. Nes veiksiu- NIEKO. Gulėsiu, miegosiu ir mėgausiuos akimirka. Haaaaaaaa. PAVYDĖKITE.

Kalbant apie drabužius, prieš naujuosius man buvo tokia gera nuotaika kad pirkau DAUG. Visokio šlamšto. Dabar mano šlampštinė spinta papilnėjo dar keliais skudurais. Papuošalu dėžutė dar keliais papuošalais. ir šiaip.
Aš laiminga.
orevuax.... :****
"3 words 8 letters"

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

o ka tu studijuoji? ir ka dirbi?

Anonimiškas rašė...

cia is GG ta fraze "3 words, 8 letters" ;]

posh rašė...

Anonime1:
studijuoju- VU ekonomika
darbo pareigos- sekretorė.
Anonime2: taipppp :))))))))) nerealiausia frazė