2009 m. spalio 6 d., antradienis

be ma angel



Dievinu dienas kada jaučiuosi laiminga.
Tokiomis dienomis žinau, kad verta gyventi, ir ne tik vien dėl kažko,ne dėl Jo arba dėl Jo2,ne dėl batų,ne dėl suknelių,ne dėl muzikos,ne dėl tašių, bet dėl savęs. Sėdžiu pavargusi nuo darbų, nuo mąstymo ką daryt, nuo svajonių apie kurias turiu tylėti tylėti ir dar kartą tylėti, mano sušąlusias kojas šildo tėčio nupirktas šildytuvas, mano sutaisyto kompo kalonelėse groja nerealios dainos, kurių buvau taip pasiilgusi, valgau savo skanias karamelines vafles, savaitgalis jau beveik suplanuotas, na ir praeitas buvo visai visai perfeeectooo :) Kalbant apie praeitą savaitgalį supratau porą dalykų: firstly, mano išdidumui nėra ribų, secondly seni pažįstami yra very fun. Žiauriai funn fun fuun.
Žinokite, kažkada čia, kai eilinį kartą su draugu diskutavome apie gyvenimo tiesas jis pasakė nerealią frazę: " Nebijau pamiršti praeities, bijau prarasti dabartį". Man atrodo aš irgi bijau :) Aišku gyvenu ir tikiuosi vis geresnio gyvenimo, bet ant kiek norėjau panašaus gyvenimo ir ant kiek jį dabar turiu. Negaliu atsidžiaugti. Ypač draugai. Ypač tie, kurie atsirado taip neikėtai mano gyvenime. Išvis šie metai 'naujų žmonių" metai. Tikrai Tikrai. Ir tų tikrų senų.!. taip! Nes jie visdar su manim, nežiūrint į tai kokia kartais esu nenormali :)))) Ir sekmadienį kai parduotuvėje paėmiau į ranką kvepalus escada "inreadible me" ir sarmoje pradėjo groti mano daina piece by piece, galvojau apsiverksiu. Kieeeek prisiminimųųųųų.!. omgooš. Tas kvapas, ta daina, tetrūko vyriškų dolce gabanna "the one" kvapo ir nualpčiau nuo prisiminimų anplūdžio. Tikriausiai nuostabiausiais mėnuo mano gyvenime. Ir po jo sekė tikriausiai blogiausias užsimiršimo periodas. :}



Man tooks šiandien gerumo priepuolis. Vien dėl to gerumo galėtų man kažkas atvežti dar karamelinių vaflių, padaryti karštos arbatos irrrr darr prigriebtų juodą megztuką iš MNG kurio jau laukiu nesulaukiu kada nusipirksiu. ( arba kas nors nupirks :)))) ok okk, einu skaitytt paskutinius puslapius nerealios smagios knygos, kuri atrodo privertė mane išmokti taupyti.
Nuo spalio mėnesio mažiau tūūsų, mažiau rubų, mažiau pramogų.
Darrr supratau, kad jei anksčiau negalėdavau praeiti pro batų, rubų parduotuves, tai dbr pro knygynus negaliu ramiai praeiti. Šiandien nusirpikau dar dvi knygas. Oh oh ohhhh. Einuuu jau :)
Thanx guys!!! :****


4 komentarai:

Kamile rašė...

xe xe Jis irgi kvepia The One :))

posh rašė...

:)) the one (mm) dievinu sita kvapa :)

Anonimiškas rašė...

Inesa, arba muzika mano kompe taip mane paveike,arba tu labai graziai islejai mintis..

WowWowClouds rašė...

kokios knygos Tavo mėgstamiausios?;>