2009 m. spalio 29 d., ketvirtadienis

Meniūkščiai


Šiandien esu VISIŠKAI negyva. Bent jau kol kas. Kol iš darbo negrįžau namo ir napamiegojau kokias 3 valandas... dar kelios valandos darbe ir vėl savaitgalis. Neskaitant rytojaus. Bet rytojus man visada jau savaitgalis, nežinau kaip jums. Darbe aišku šventė. Gerai suvaidintas spektaklis, garsūs aplodismentai visada yra šventė. nepaisant to, kad atrodžiau idiotiškai, o kaip atrodžiau taip ir jaučiausi, bet kažkaip užplūdo prisiminimai apie teatro studiją. Kiek aš ten prisivaidinau. Omgooš. Bet šeip gerai kad nestojau į Teatro Akademiją. Nežinau kas mane privertė persigalvoti, bet nu ačiū dievui. Nes aš su ta lietuviškąja bohema neišgyvenčiau. Paliubomu ten visi vaikšto su riebaluotais plaukais, tas boho stilius, ir tas visas meniškumas tikrai mane užknistų, o blogiausiu atvėju tokia pat tapčiau ir aš. ir tada susirasčiau vyrą ne kokį ekonomistą ar teisininką ar bent jau padorų dėstytoją...o tiesiog meniūkštį su kuriuo rytais gerčiau kavą kofeine, penktadienius stebėčiau filmus Pasakoje, šeštadienius leisčiau ŠMC na o naktimis blaškyčiausi tarp Play, Tamstos ar dar kokios BohoPeople užeigų. Tai vat būtent dėl to, ačiū dievui kad privertė mane įstoti į ekofaką, kur dauguma padorių žmonių, švariais, iššukuotais plaukais. Najs.

tai tiek pietų pertraukai. kvapnios kavos!


Dienos citata: "Darbas kaip viešnamis...ir ten ir ten pisa už babkes"

4 komentarai:

pu rašė...

tipo dabar ant manes prastumei :D vistiek penktadienio vakara turesi praleisti su manimi pasakoje :D

posh rašė...

whahahah :D tikrai taip...paskutini karta labai man patiko pasakoje! super geras filmas buvo, ane? :) pavadinimas tobulas "hyper rimi ir gaivusis tortas"

LAU rašė...

"o tiesiog meniūkštį su kuriuo rytais gerčiau kavą kofeine, penktadienius stebėčiau filmus Pasakoje, šeštadienius leisčiau ŠMC na o naktimis blaškyčiausi tarp Play, Tamstos ar dar kokios BohoPeople užeigų."

Kazkaip visos tos vietos mano atzvilgiu paskutiniu metu yra labai daZnai lankomos! ir labai uzskaitomai :)

posh rašė...

lau, gal as jau nepradesiu vel apie sia tema, prisidiskutavom, manau, pakankamai :)))))