2009 m. lapkričio 6 d., penktadienis

Batai batai batai

Man gaila vyrų. Jų gyvenimas šeip jau yra nepavydėtinas, dėl moterų. Nes moterys tai psichiškai nestabilios, pastoviai moka sugadint nuotaiką. Bet šiandien ne apie tai. Yra dar viena priežastis kodėl man JŲ gaila. Nes žiemąąąą, vyrams visiškas pravalas su batais būna. Kaip nebuvo gražių žieminių batų, taip ir nėra. Jeigu kažkas, kažkada nešiojo arba NEŠIOJA (!!!!!!!!!) štai tokius arba panašius batus, kaip nuotraukoje, tai dabar greitai GERAITAI greitai atsistojate, ieškote tų batų ir išmetate pro langą. Arba bent jūsų monitoriaus dešiniajame viršutiniame kamputyje paspauskite X (kryžiuką) ir daugiau niekad nedrįskite skiatyti luxglamposh, nes man GĖDA dėl jūsų ir jūsų batų.


Nežinau kaip jus man dėkosite, bučiuosite mano rankas ir protą bet pabandžiau pasiknaisioti nete, susirast ką siūlo kažkokie žymūs batsiuviai, brendai, dizaineriai. NEgaliu pasigirti, kad radau kažkoooo WOOOOOOOOOWW, bet vis šis tas. Aišku dedu daug nuotraukų, nes žinant vyrų mąstymą tai jie iš aprašymo NIEKO nesupras.
Štai jums laisvalaikio bataai. RInkausi kiek sportinio stiliaus, unisex, nes į univerą/mokyklą ar dar kur ten vaikštot jie ir patogus ir prie daug ko normaliai žiūrėsis. ( kai kurie gal per daug bangliški, bet niekooo geriau negalėjau rast :DD )








O čia keli variantai į darbą/teatrą ir šeip formalūs ir proginiai bateliai. Na aišku jeigu einant į klubą renkatės marškinius, juodas kelnes, šie bateliai irgi tiiks :)) bet prašaaau nepirkit tokiųų papigiai atrodančiųų krokodilų odos suu ilgommm užsuktom nosim tufliu! :))





Ždž, tai vaa, nesakau aišku kad čia yra viskas nerealiai gražu ir išrinkti tubuliausi batai, ne, tikrai ne, ir tikiuosi kad parduotuvėse rasite ką nors geriau! :)) Sėkmingo apsipirkinėjimo! :)

2 komentarai:

ag rašė...

what about camper shoes? :)

www.camper.com

posh rašė...

oh, perziurejau paskutine ju siuloma kolekcija, tai likau nustebinta, nes visai geru modeliu pasitaiko :) tad camper tikrai uzskaitau si sezona :)