2009 m. lapkričio 25 d., trečiadienis

miau


Šiandien valgiau skaniausius sushi everrrr. Taip taip.
Po to apsivalgiau dar čiipsais ir darr Geisha ir prisigėriau 7up`o. Visgi tos RIMInės akcijos pirk 2už 1 kainą yra blogis. Bet užtat rytojui dar turiu vieną Geishos šokoladą. Čia tam, kad mano smegenys geriau dirbtų, nes mano planuose, jeigu egzas ne bus atidėtas, tai labai labai ilgiiii mokslai. Bet tegul planai lieka planais ir mūsų egzą atidės, o aš galėsiu nuvažiuoti pasidaryti manikiūūrooo.!.


O šiaip tai per paskutines dienas sulaukiau tieeeeeeeeeeeeeeeek komplimentųųų kad ką tų ką tu,tiesiog pasijutau super mega starrr.
Taigi, gražios nakties irrrrrrrrrr už tai, kad esate tokie gėriii daug nuotraukų iš šių metų Victoria Secret fashion show :))) Tiesioggg nerealiaiiii, nors tiesą sakant anais metais man labiau patiko :)))))










6 komentarai:

duuj rašė...

o mane siais metais VS lb lb nuvyle...

Anonimiškas rašė...

blt eda sushi, chipsus, sokoladus ir dar sugalvojo rinkt pinigus vaikams, tai gal nevaikams renki, o naujiems rubams i savo spinta? v

Ieva. rašė...

Prajuokino paskutinis komentaras. : DD Gi žmogus savo gyvenimą gyvena. Tai jei jau kažkokia akcija atrakcija prasidėjo, vadinas nebegalima savęs visai palepint skanėstais ar šiaip kažkuo materialiu? : D

posh rašė...

duj: mane irgi truputi, bet as vistiek jas visas megstu ir showsus irgi ju megstu :) nors praeitais metais buvo zymiai zymiai geriau :)

posh rašė...

anonimiskas: atsiprasau kad valgiau sushi, tikrai. o tai sita dbr kiek man nevalgyti kad nebuciau bloga, kol renku pinigus? Jeigu rinkciau savo rubams i spinta, tai eiciau dedu prasyt o ne ble jusu po į cnt tai nedideli ruba ir nupirksi. peace!

posh rašė...

ieva.: Pasirodo NEGALI ;DDD todėl nuo šiandien neiko nevalgau ir atiduodu pinigus vaikų namas senelių prieglaudai ir į valstybės biudžetą dar damesiu ;D