2009 m. lapkričio 30 d., pirmadienis

"Tave, prieš tai kas nors mušdavo? Ar aš būsiu pirmas?"


xoxoxooxoxooo. nežinau, kaip jums, bet man diena tokia ŽIAURIAI ŽIAURIAI ne pagal planus. VIsų pirmąąą ketinau labai labai sunkiai keltis, bet sunkiai keltis neteko, nes ryte pamačiusi savo kojas, vos nemiriau iš laimės, nu jau TOKIOS gražios, kad ką tu ką tu. Ne nu rimtay. Jau buvau pamiršusi, kad mano kojos gali būti sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo bjutiful. Nu nes rimtay. Tokios kaip buna Venus reklamose. Žinote? Tai va, tokios iš ryto buvo ir mano. Na tiesiog gražios ir taškas.

Darbe, kaip nekeista viskas klostėsi super duper, netgi po mano visų išeiginių ir visų tinginiavimų jaučiausi puikiai ir gerai. Po to KAIP TIKRA DRAUGĖ, užuot ėjųsi namo daryti statistikos užduotis (kurias beje išsiunčiau tik KĄ, tai yra, jau pavėluotai 1:56 val) nuėjau guosti ir palaikyti Dianačkos. Bet buvo verta, nes buvo verta sušalti, nusišnekėti, ir šeip zyzt. Nu nes man gyvenimiškai svarbios problemos užklumpa šiuo metu. Tikrai tikrai.
Grįžus namo, nebejaučiant kojų, rankų ir visų kitų savo kūno dalių, nutariau aptarti savo mamos garderobą, tėčio draugus itt. Tai užtruko, patikėėėėėėėkite LABAI ILGAI. Tiesiog žiauriai vertinu, laiką kada galiu taip linksmai nusišnekėti su visa šeima. Va. Na o po to kelios minutes statistikos, ir pagaliau variau valgyt. Apetitas kaip nekeista buvo visiškai nežvėriškas, tad pavalgiau labai menkai. Tris dienas nieko nevalgius mano pilvas jau grojo kasnakt serenadas ir vis primindavo, kad jis neturi ką veikt. Tikriausiai dėl to šiandien buvo itin sunku kalbėti ;D Bet kokia aš kartais bunu leva. Tikriausiai reikėjo man trenkt.Ne tikriausiai, bet tikrai. Nes jau ant kieeeeeek nesveiko proto esu, tai niekas negali paaiškint.

9 komentarai:

Ieva___________________________ rašė...

Klausyk, o ten tas kojų efektas būna, kai tris dienas nieko nevalgai, ar dėl ko? Nes aš pažiūrėjau, ir man kažkaip šiandien neatrodo tos kojos kaip iš reklamos, kad ir kiek žiūriu... :(

Anonimiškas rašė...

kur tu tas jos kojas matei?as ir noriu

Anonimiškas rašė...

tai jau papasakok, kuo pasizymi tavo levumas?

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
posh rašė...

Ieva: tai po 7 dienu padavimo kojos atrodo kur kas geriau...ir pilvas ir viskas atrodo KUR KAS GERIAU :D

posh rašė...

Anonime: mano kojos jau buvo bloge, pasiknisk archyvee ;))))))

posh rašė...

anonime2: o levumas tai pasizymi mano elgesiu ;D levu elgesiu :)) ilga istorija ;]

Anonimiškas rašė...

если никто не восторге, то хоть сама порадуюсь)))))))))

posh rašė...

to anonime: hahahahahahahahahahahaha :D kanieshno ;D