2010 m. kovo 15 d., pirmadienis

nail polish


Pamenu labai seniai, viena skaitytoja klausė kokia nagų spalva man gražiausia. Tada kažkaip neradau laiko atsakyti, bet šiandien pasiruošiau LABAI LABAI.
Taigi, gal pradėkime nuo to, kad nagų lakai šalia manęs yra visada. Mano bute kiekviename kambaryje ( vonioje ir virtuvėje taipogi) rasite po kelis buteliukus nagų lako įvairių spalvų. Vieną dieną neturėjau ką veikt ir surinkau visus į vieną krūvą, išmėčiau pusiau sausus (nes tokiais lakuotis tiesiog NEGALIU, nes mane negatyviai veikia) na ir gavosi visai visai nemažai buteliukų. Šiaip, ačiū Dievui, mano darbe visi labai mėgsta mano nagus, todėl galiu sau leisti lakuotis bet kokia spalva nekreipiant dėmesio į darbą (nesvarbu kad visi dokumentai dažniausiai turi raudonas, rožines žymes)Kas čia dar...aj, nagus lakuojuosi visada, tikriausiai sugebėčiau ant rankų pirštų suskaičiuoti kiek dienų metuose nesu nulakavusi nagus ( ir tai tik su noru leisti jiems truputi pailsėti). Dabar apie spalvas.


Pastelinės, šviesios spalvos. Jos skirtos arba greitam ir nelabai kruopščiam nagų lakavimui ( nes tikriausiai keikviena jūsų žino, kad pasteline spalva nulakuoti nagą yra žymiai lengviau negu raudona) arba LABAI kruopščiam prancūziškam manikiūūrui (nes bylen kokio tai nepripažįstu)

Crazy spalvos. Šios gal labiau vasariškos, kai kam gal itin tuštutiškos spalvos padeda man atgaivinti pavasarį/vasarą. Sodrios, šiek tiek kreijzi spalvos tikrai suteikia daug daug džiaugsmoo irr nuotaika iškart pagėrėja. (mm).



Rudens atspalvio nagų lakai. Nežinau, kam juos perku, bet nesilakuoju jais beveik niekad. Arba LABAI retai. Na tikrai labai labai labai retai. Kažkaip man jos nelimpa. Vis nuperku su mintim, kad pabandysiu one more time, bet visad lieku nepatenkinta :)

Na ir raudooooooooonaaaa. Nežinau kur dar keli raudonos spalvos nagų lakų buteliukų, bet raudonaaaaa tai (mm). Klasika ir tuo viskas pasakyta. Vasarą renkuosi sodriai raudoną. Taip pat mėgstu kraujo, vyšnios ir bordinės spalvas.


Tai tiek, apie nagųųų lakus.
Aj beje nemėgstu ilgu kaip lopėtų nagų, nes tada rankos kažkokios deformuotos atrodo :))))) o dar jei priklijuojami tai o siaube! (puke)

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kamui Koyabashi-nauja zvaigzde suzibo!

Anonimiškas rašė...

Kam tau tiek daug????????????

Anonimiškas rašė...

Kaip LuxGlamPosh merginai tai tokie PAPIGIAI lakai turetu but NE LYGIS:DDD

posh rašė...

Anonime 2 - tai as patiiiiii nezinauu kam, vistiek niekad nezinau kokia nagu spalva lakuotissss

Anonime 3 - hahaha, kaip luxglamposh mergina nesiruosiuuu pirkt lakus po 30 lt kurie taip pat nusitrina kaip ir tie po 3 lt. ;)))) man apsimoka geriau tureti daugiau spalvu negu ala firminius nagu lakus :P reik zinot kur taupyt :D

Greta rašė...

Pas mane asmeniskai 90% visu turimu nagu laku sudaro bukas, nes kiekviename prekybos centre eidama pro sali vis prigrebiu kokia nauja spalva. so what?

Anonimiškas rašė...

pasidomek ju sudetim ir pamatysi skirtuma :P
na bet ne esme, siaip pastebejimas;)

Anonimiškas rašė...

Pasidomek sudetim ir rasi skirtuma :P
na bet cia tik siaip pastebejimas;)

posh rašė...

siaip naudojant sally hansen nagu lako pagrinda jau enbesvarbu kokios sudeties yra vienas ar kitas nagu lakas, nes tam ir yra stiprinantis ir apsaugantis nagu pagrindas :) tai kad nesijaudink :)
Greta- as irgi tikriausiai del tos pacios priezasties buku ir dar kazkokios vienos firmos turiu dauggg, nes tiesiog stovi prekybos centre patogioje vietoje :)))