2009 m. sausio 5 d., pirmadienis

Davidas


Tai va, kaip turbūt jau girdėjote Davidukas ir Victoria dabar persikraustė į Milaną pas mano draugę, kur jie laimingai gyvens kol Davidas žais milano futbolo komandoje. O štai jo naujieji sportbačiai, kuriais aš likau sužavėta. Pirmiausiai vienas batas yra su italų vėliava, kitas su UK, argi ne patriotiška? :))) na o Dar vienas nuostabus dalykas tai kad ant bato yra ne tik DB inicialai, bet ir V. o kažkur irgi turėtų būti ir vaikų inicialiai. Argi nenuostabu. svajonių šeimaaaa (mm)


2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Tureciau Juos uzjausti vien del to kad Viktoria tikejosi cia daryti daug shoppingu bet deja dabar yra SALE(SALDI) todel yra eiles prie parduotuviu ieijimo ir milionas zmoniu gatvese, shopping turai ish rusijos taipogi protestuojantys palestinieciai ir del to ju atvykymas truputi nublanko, bet mes milanieciai zinome kad jie yra cia bet mums tai nelabai rupi!!! :))

Anonimiškas rašė...

Tu negalvok kad vicy ims tau ir vaikscios po diorius ir pradas, jai galioja iskvietmas i namus :D zodziu neeesme, kepk pyragu, gal kada pas tave i svecius uzssuks. :D