2009 m. sausio 13 d., antradienis

gemma ward

Tikriausiai visi gerai pažįsta iš mados žurnalų garsųjį modelį Gemma Ward, kuri anais metais po sužadėtinio tragiškos mirties padarė pertrauką modelio karjeroje. Ji nesirodė ant podiumo, nesifotografavo garsiems žurnalams ir viisi su nekantrumu laukė, kada pasibaigs jos pertrauka ir ji vėl grįš ir karaliaus garsiausiuose fashion pasirodymuose. Ir štai pagal planus Gemma turėjo pradėti darbą jau dabar, tik deja, pamatę prieš metus dar idealios figuros moterį dabar mato tikrai ne tokį kūną kurį turėtų turėti modelis. Ir štai planai nepasisekė, ir Gemma kol kas į mados pasaulį negrįžta... O gaila, nes man ji tikrai įspūdingo grožio mergina. Štai jos kelios nuotraukos dabar ir prieš kelis metus.


Ir aišku dabar daugelis jūsų pagalvojo, kad liesas, kaulėtas kūnas ne per daug gražu, o ir vyrams gražesnes moteriškos kūno formos...bet asmeniškai man, modelis yra modelis, ir tikrai nežinau ar būtų gražu jei ant podiumo vaikščiotų celiulitinės panelės. Ir šeip pasidariau nerealiai pastabi kūno svoriui, ir kūno išvaizdai ir šeip valgymui ir šeip nevalgymui, tai kad nekreipkit demėsio. Ir dar nekenčiu frazės : O Dieve aš storaaa, aš storaaa (nū kartais aš ją irgi pakartoju) bet nu esme tame, kad jei stora tai mažiau valgyk ir eik į sporto salę. Va. :D labai negražiai pasakiau, bet čia tikiuosi bus pastumėjimas ir man ir kitiems ;D
O jei kalbant apie linksmas ir asmeniškas naujienas taaaaaaaaaai sesija jau kelias dienas pasibaigusi, tad dabaar neliko nieko kito kaip džiaugtis. Nusimato keli geri party tai kad tikiuosi liūdėt nereikės.
Na ir va, šian pažiūrėjau gerą filmą apie moterų ir vyrų išdavistes ir pagalvojau, kad kaip visgi žiauru :D :D :D Nu bet, toks gyvenimas, jei ne tu ką nors išduosi tai tave išduos. Whah. O jei jau prakalbom apie vyrus ir moteris tai niekada negalvojau, kad man kada nors pradės kažkas rūpėti, ir labai norėjau kad pagaliau pradėčiau galvoti ne tik apie save. Dabar aš išvis mažai galvoju apie save, pradėjo pagaliau kažkas rūpėti ir pasakysiu jums atvirai, čia yra žiauriausias jausmas. Tikiuosi greitai tuo jausmu atsikratyti. Feh. Labai jau atviras gavosi man šian įrašas. (Atsiprašau jei kažką įžeidžiau ;*)



Na ir pabaigai keli dainos žodžiai, kurios nekenčiu, myliu, dievinu ir šeip...( ačiū kic už šią puikią dainą. ;*)

You loved me `cause I`m fragile, when I thought that I was strong. But you touch me for a little while, and all my fragile strength is gone.

3 komentarai:

princessa rašė...

u're welcome.. ;*
o del Ward.. shoot, neturiu zodziu ;((

Anonimiškas rašė...

nu bet man ta dainaaaaaaa jau kelias savaites galvoje ;]] ;*

kpriss rašė...

I'm happy you liked my article, thanks for visiting Stylefrizz.com.

Maybe the next time when you stop by and find something interesting and inspiring to write back in your site, you would also consider linking back the source.

Kpriss from Stylefrizz.com