2009 m. sausio 3 d., šeštadienis

karnavalas.

Man tiek daug norisi pasakyti, bet tingiu ir tiesiog ačiū dievui , kad naujieji metai atėjo ir dabar visus metus galiu ramiai gyventi negirdint klausimo "Kur švesi naujuosius?" Ir šeip pastebėjau jog esu labai netolerantiškas žmogus. Ir nesupraantu žmonių kurie yra ne tokie kaip aš,arba mąsto ne taip kaip norėčiau kad mąstytu, deja, bet tenka tai pripažinti. Na o čia jums skanus vaizdelis iš vienos labaaaai jau įžymios realybės show žvaigždutės gimtadienio. Tikiuosi per jūsų karnavalinę naktį tokių vaizdelių nebuvo.



p.s. visai ne į temą, bet vakar pažiūrėjau nerealų filmą, visiems siūlau : "scusa ma ti chiamo amore". Niami niami.... (mm)


ir prašau visų nenormalių panų kurioms vis dėlto nedaeina...baikit dažytis perlamūūtriniais lūpdažiais, nes vieną dieną arba aš jus visus užmušiu, arba pati nusižudysiu. Jums dar teliko mėlynais šešėliais padažyti sau akis ir blizgučių priberti ant veido.
ir maldauju visų kuriems iki šiol nedaėjo, neenešioti adidasinių treningų prie odinės dublionkės ir krokodilo odos lakierkų.
Dabar jau supratau kodėl man visą laiką pykina...:D

ačiū už suprantingumą.

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

tik deja iki vasario dar girdesi : tai kur atsventei naujuosiuos? su kuo? kaip ? (puke) (puke) (puke)

Kamile rašė...

Vat kazka panasuas ir pamaciau kai atsibudau ir i kita kambari nuejau :D
tik aciu dievuj per pati nuajaka tokie vaizdai nedirgino mano akiu. Tik treningus maciau, bet kadangi taip tiesiog buvo sukurtas sauleno ivaizdis tj atleistina :)))))

Anonimiškas rašė...

to mi
todėl iki vasario su niekuo nebendrausiu ir neatsakinesiu i situs kvailus klausimus :D

to Cami
nu jau daabr visiems metams prisziurejai sexymazafaka :D o treningai yra geriiis zinok :D :D :D o prie treningu krokodilo odos lakierkos ir tiesiog misteris tobulybe