2009 m. sausio 11 d., sekmadienis

Mano batai buvo du...

Šiandien nutariau pristatyti jums laisvalaikio avalynę vyrams, (ir ne tik, nes dažniausiai oldschoolai ir panaši avalynė yra mados pasaulyje laikoma kaip unisex) Tai štai ką siūlo artimiausiam sezonui batų gamintojai.


Paul Coudamy sukūrė tikrai verta demėsio avalynę, o tiksliau iš medžio rankomis išdrožė tikrus, stilingus batukus. 25 poros, sukūrtos specialiai žinomam sportininkų tarpe brendui K-SWISS.





Nike Air Force 1. Avalynės modelis Ait Force 1 gimė Nike kompanijai bendradarbiaujant su kiniečių gamintojais Clot. Ši batų pora tikrai ypatinga ir labai susijusi su kiniečių kultūra, nes specialiai kinų naujiesiams metams pristatyta būtent ši avalynė. Batų dežutėje prikėjas ras ne tik batų porą bet ir kai kuriuos batų aksesuarus, pvz. skirtingų spalvų batų raišelius kuriuos kiekvienas pritaikys pagal savo skonį. Prekyboje nuo sausio 16 d., bet deja ne Lietuvoje.





KIROIC- made in CHINA. Kinų avalynės kompanija pristatė tikrai dar nematytų ir įdomių modelių. Šeip kolekcija buvo pristatyta žiemai, bet Europos vartotojus kolekcija pasieks tikriausiai tik pavasarį/vasarą.






Štai priėjau prie savo best`o. Tai Adidas Original ir dizainerio Ronnie Fieg bendras projektas Black Tie Project. Projekto tikslas buvo sukūrti tokią avalynę kuri kuo labiau atitiktų vakarėliuose reikalaujamo Black tie dress kodo. Štai jums ir išėjo, matinės bei lakuotos odos batai kurie idealiai tinka prie juodo elegantiško kostiumo.






Neseniai gimęs naujas avalynės brendas CIPHER pristatė šiam sezonui spalvingą bei įdomią kolekciją, kurioje pagal gamintojus kiekvienas batų modėlis turi savo "gimimo" istoriją. Cipher šiais metais drąsiai eksperimentuoja su spalvomis bei siūlo vartotojui pačiam pasirinkti spalvų derinius bei odos tipą.



Naujoji avalynės kolekcija kurią pristatė Marc Jacobsas tikrai verta demėsio. Man labiausiai į akį krito štai šitas batukas. Laisvalaikiui tikrai idealiai tinka. Baltos odos, apipiešiotas pačio dizainerio piešinėliais ir eskizais tiks kiekvienam kuris mėgsta atrodyti originaliai.






Kaip tikriausiai pastebėjote dabar high top`ai tikrai užvaldo miesto gatves. Gražus, futuristiški bei stilinti high topai pristatyti RAF SIMONS gamintojais, specialiai pavasario vasaros seznui.




Sparčiiai populariejanti Europoje beilabai žinoma ir vertinama batų kompanija SWEAR (S***R) šį sezoną kaip ir pastaruosius sezonus siūlo tikrai įspūdingą avalynę, kuri pagal mane, tinka ne tik laisvalaikiui bet ir darbui. Šis brendas yra vienas populariausių Londone, ji jau pamėgo tokios žvaigždės kaip Orlando Bloomas, Mathew Williamsas. Man tiesiog gražu, šiuolaikiška, stilinga ir paprasta.

6 komentarai:

Ala M rašė...

ja coś wiem o męskim obuwiu:)

Anonimiškas rašė...

nuu muwww :)

Ala M rašė...

męskie obuwie w stylu "yo nigger" są bardzo wygodne, bo nawet kiedy nosisz takie o 4 rozmiary za duże buty, to i tak nie człapiesz w nich:) i w takich baskietkach ciepło nawet w -15. i wszyscy myslą że zaczęłam grać w NBA:)

Anonimiškas rašė...

omg :D :D :D alicja.. co z tobo Cracow zrobil :D

Ala M rašė...

ni Cracow:) a ironia sudby ili slamaj palec v razhdestvo!

Anonimiškas rašė...

ajj točna :D zapomniala :D