2009 m. kovo 17 d., antradienis

Kaip mane sunervino Paulauskas.

Jau buvau nutarusi eiti miegoti, bet kažkaip delfyje man užkliuvo vienas video. "Mados infekcijos 2009" atranka. Jei rimtai paksutiniu metu žodžius "Mados infekcija" pradėjau girdėti taip pat dažnai kaip žodį "krizė" todėl man ta infekcija pradeda negatyviai veikti. Tai žodžiu, pasižiūrėjau tą video ir nu susinervinau ir apsidžiaugiau, bet susinervinau daugiau. Tai va susinervinau dėl too Giedriaus Paulausko, kieto dizainerio. Ne nu aš suprantu, kad jis kietas, kad jis "prie meno" bet nu kam kalbant taip vaipytis ir nenormlaiai strykčioti. Lol kažkoks. Pastovėt minutę ramiai negali...ir ta skara joo, kurią nešioja visi Lietuvos neformalai ir menininkai. Ne nūū, belieka tik nusikeikt. nemėgstu lietuvių dizainerių, o dabar dar labiau nemėgstu ir dar labiau ir dar labiau. Strykčiojantys menininkai o ne dizaineriai...kažkodėl nei Versace nei Karlas nei Marcsas taip nestrykčioja...tik pas mus kažkokie strykinėtojai atsiranda ble. Gaila nepavyko įkelt video, bet paspauskite nuorodą. Aišku negaliu nepaminėti, jog pamačius atranką nudžiūgino, kad susirinko ne bylenkoks jaunimas, kaip dažnai atsitinka tokio tipo renginiuose, bet visai visai atitinkami veidai kolekcijų pristatymams ,tai kad Mados infekcijai šiemet nuo manes vienas pliusas ir labai abejoju, jog atsiras dar nors vienas. Jau kažkada sakiau savo nuomonę apie šį renginį, bet jau tiek to...nedarysiu bylenkiek antireklamos, nes vistiek visi styyyliaškos varys pasižiūrėti į dalykus kurių nesupras ir kurie jiems visai nebus įdomus...nu bet reikia gi draugams pasakyti, kad buvau "Infekcijoje"....ane? :))))

Na jei jau apie Lietuvą ir jos madą ir jos modelius ir atrankas tai negaliu nepaminėti jog mūsų žymioji modelė Edita Vilkevičiūtė tiesiogiai gulėjo ant gražuolio Zaco Efrono. Vaaa. Ir dar ne bet kaip...o visiškai nuoga. :) Netyčia susiradau vieną nuotrauką iš fotosesijos. Žavu :)

Visai pasisekė panikei..ane? :) Norėčiau ir aš purve paisvolioti su pačiu Zacu. :) Niamii :) Tai va su tokiomis fantazijomis, svajonėmis einu sapnuoti purvąą ir tokį grožį kaip Zacaas šalia.

Seeyaaaa miuciacios.

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

o ko tave visi taip nervint pradejo?
p.s. su edita as irgi paguleciau purvo vonioje :)

Anonimiškas rašė...

nu nes as duxė. :D

Anonimiškas rašė...

Anksciau tavo blogas patiko labiau. Gal del to, kad tu keiksmazodziu gausa labai nelimpa. Ir keista tokius atsiliepimus apie infekcija girdet, kai pas mus ir taip nieko nevyksta. Stiliasku ateina mazai, nes kainos dideles.

Anonimiškas rašė...

Ech, del tu keiksmazodziu tai sorry, kaip jauciuosi taip ir rasau :) bet tikrai pasistengsiu ju atsikratyt ;) o del Infekcijos tai cia tik mano subjektyvios mintys, esu žiauriai prieš bohemą kurią propoguoja lt dizaineriai, bleeh. iš lt dizainerių įskaitau tik Statkevičių, Pekautaitę ir fsio. visi kiti eiliniai bohemiško stiliaus atstovai.
p.s. ačiū už nuomonę ir blog`as tikrai greitu metu pasikeis i gerą pusę. :)

Anonimiškas rašė...

Na del mados infekcijos,,, ten seip galima eit vien del to ,kad jauciama yra aplinka "very glamuuuriiine" o del atrankos ,tai buwau ir as ten ,5valandu sedejimas nepraejo veltui,buwo is ko pazvengt,nes musu dizaineriai ala nori isrinkti idomius veidus isrinko kutvelas ir kutveliukus (ne visus) ,viena kutvela tai tikrai keli net dizaineriai isrinko (tokios net per Belaruskaja moda tv nerodytu :D:D:D)
zodzu inesa ,I agree with you :D
bet turi gi Lietuvele plestis mados srityje kazkaip (zinom zinom kad atsiliekam 20ciai metu kazkur :D:D)

Anonimiškas rašė...

to anetaaa: buvai atrankoje? ko nepasigyrei? :)
o del tu modeliu, tai ka as zinau, pas mus ir modeliai neka geresni...jeigu kas geresnis jis lietuvoje ilgai nesitrina iskart uzsienio agenturos pasieema..o pas mus tik liekanos :D

Anonimiškas rašė...

as kukli :D:D