2009 m. kovo 31 d., antradienis

Sweet fashion

wawawywa!
Pradėsim gal nuo to, kad pradėjau žiauriai daug valgyti. ir tai yra žiauriai blogai. tai ne šeip žiauriai blogai, tai yra žiauriai žiauriai blogai.Bet susitariau su antruoju AŠ, kad jeigu kaip nors, kažkokiu mistiniu būdu, Kažkas labai geras pasistengs ir gaus pakvietimus į Aleksandro Pogrebnojaus kolekcijos pristatymą, tada aš tikrai mėnesį nevalgysiu. Todėl dabar su nekantrumu laukiu, tų nelemtų žodžių: "Nū ką, galvok ką rengtis - varysim pas Alexą..." ir tada aš sušoksiu jums lambadą, nufilmuosiu ir įdėsiu į blogą, tai kad visi kartu melskites :D

Užbaigsiu gal tuo, kad pagaliau mano odinė striukė kaboja nespintoje o ant manes. Whiihuu. Tik žiauriai levai yra tai, kad kas antrą Lietuvos stiliovačka turi panašią striukę. Bet niekooo ištversiu. Nes tai yra tikrų tikriausias grožis. Tai kad traukite savo "odinukes" ir marš džiaugtis pavasariu.


Na o pabaigai, labai pozityvi nuomonė apie mane (ir mano proto galimybes) :D

[23:28:55] Laurynas: nesijausi protinga
[23:29:00] Laurynas: ir nebusi protingesne


nors kažkas sugeba pavaryt ant manęs :D


Saldaus Jums miego ;*


p.s. bet nu aš visisškai esu nenormali. rašiau įrašą norėdama Jums parodyti vieną saldų mados dalyką ir užmiršau :) tai vaaa čia yra skaniausi, prašmatniausi čiulpinukaii :) whahhw :) Garsiausi pasaulio mados brendai ir salduuuuuumynai (mm) kas gali būti geriau? (mm)



3 komentarai:

Kamile rašė...

o siandien kaip tik buwo mano bandymas nr 3 nuo ziemos pradzios uzsideti savo koza :D kietai skmba koza:D nors dar neishgijau nuo persalimo bet neistveriau siandien : dabar jau laukiu kol galesiu issitraukti ta kita, bishki kitokia nei turi visos :)
p.s. o lednukai tj mmmmmm:)

posh rašė...

as tai jau kelias dienas su koza vaikstau, tik kas man ji kazkokia nesekme nesa :D siaubass :D as tai dabar galvoju ka nors kita nusipirkt, tapti isskirtine :D

sun`set rašė...

kaip noriu tokiu ciulpinuku :D kazin kur ju galima gaut? :D:D