2009 m. liepos 22 d., trečiadienis

hush hush hush!



Tokios geros nuotaikos tiesiog negaliu nieko neparašyti į blogą. Tikriausiai jau pasiiilgoteee??? Taip taip atsiprašau, bet žiauriai, žiauriai neturiu laiko :) net pati nežinau, ką veikiu, bet visą laiką atėma seniai matyti draugai, pažįstami, naujos meilės-seilės irr tt. :))) Kažkaip gyvenimas pražydoooo :P

Na o dbrr viskas iš pradžiųųų.
Buvau Palangojeeeee ;)) Moteriška kompanija, girtiii vaikinai (blush), nerealūūūūūūs įdegęę tinklinininkai irrr gera muzika pliaže :) Kas gali būti geriau? Nekalbant apie žiauriaii luxglamposh verandą kurioje kiekvieną rytą pasitikdavau saulę su kava :) Jei trumpai apie Palangą, tai žiauriai nusibodoo girtii žmonėės, nu man negatyvas nuo jųų, bett didžiausias pozityvas buvo poilsis ir geri žmonės šalia :) Ir darrrr mano naujai atrastas šokėjos talentas :DDDDD Kaip aš šokauuuu Omg Omg! :) O dar už ką myliu Palangąą, už tai kad sutinki žmonės kuriuos seniai matei ir visiškai nesitikėjai juos pamatyti :) Kažkaip taip smagu pasidaroooo (mm)
Dainos su kuriomis pasitikdavau ir palydėdavau saulę. (dance)


Na o dbrr švenčiu visą savaitę savo gimtadienįį!!! :)) tortai, dovanos irrr plati šypsena veide! Ahh joo, atradau naują gyvenimo tikslą, bet apie tai vėliau! :)





Myliuuuu ;*
jūsų Svajoklėė :)


2 komentarai:

Kotryna rašė...

omg!!! mano maudymukas, kuri pirkau sia vasara yra lygiai toks pat kaip tas raudonas tik juodas!
Man jis taaaaip patinka <3

posh rašė...

Kotree :)))))) man tai jis gražus tik kad nelabai patogus :) et gal čia tik man taip :)