2008 m. gruodžio 10 d., trečiadienis

The Victoria`s Secret Fashion Show 2008

Beveik mėnėsį atgal Miami city vyko The Victoria`s Secret Fashion Show 2008, ir kaip visada VS apatinių kolekcija sulaukė didelio demėsio. 35 seksualiausi pasaulio modeliai pristatė naujausią VS kolekciją, na o didžiausį įspūdį žiūrovams paliko kelis milijonuus vertas Black Diamond Fantasy Miracle Bra. Na ir aišku show nevyko be kokio nors garsaus atlikėjo, šį kartą tai buvo moterų numylėtinis Usheris, kuris atliko kelias dainas ir dar Jorge Moreno kuris atliko ispaniško bang bang stiliaus dainą. Žodžiu, nors VS pristatymai laikomi tiesiog komerciniais show`s man jis paliko didelįįį įspūūdį. Na ir dar viena gera naujiena, Victoria`s Secret pakvietė lietuvaitė Editą Vilkevičiūtę pristatyti savo kolekciją. Tai, kad kaip lietuvei tai didelis pasisekimas ;)
Šiandien esu gera, ir man tokia puikii ir tokiaa amaziing nuotaika po VS show peržiūrėjimo, kad, jei kas labai norėtų pamatyti VS fashion show, jo užkulisius ir šeip visokias įdomybes iš Miamio galiu atsiųsti skype būdų. Tai kad, jei tik turite noro TAI pamatyti, nes vis gi nuotraukos tikrai neatspindi tooos glamūūrinės, dieviškosios dvasios- kreipkitės.
p.s. na ir vis dar neatskleista paslaptis..kas gi ta Victoria? ir kokia gi jos paslaptis? :)









1 komentaras:

Kamile rašė...

RRR... kaip visada nepakartojama. Manau beziurint sita sow zandikauliai atvepsta tiek vaikinam tiek merginom:) reikes butinai pasiziuret visa waizdo medziaga :)