2008 m. gruodžio 6 d., šeštadienis

filmai

Dar neturėjau laiko jums pasakyti apie du nuostabius filmus, kuriuoooos turite pažiūrėti..ypač panelės. Ness tai duu filmaaaaaaaaaaaaaai, kuriee yraa niami niamii.


Pirmasis tai kelis kartus išrinktas, The most fashionable film in movie history, filmas "Breakfast at Tiffany`s ". FIlmas apie meilę, apie stilių ir šeip man jis pasirodė labai artimas, nors ir nemėgstu visų tų senų, klasikinių filmų, šis paliko tikraiiii didėėėlį įspūdį. Na ir aišku, mane supras tie, ir filmas patiks tiems, kurie nutokia nors kažkiek kas yra TIFFANY ir koks tai yra gėėris. (mm)





Antrasis filmas, visiškai nėra mergaitiškas, gal net labiau vyriškai auditorijai skirtas filmas, tačiaau filme tikrai galima pamatyttii tobulą vyrą. Niamii. Niekada nesižavėjau tais Bondais, ir išgirdusi jog einu būtent į šį filmą net nelabai apsidžiaugiau, bet...tai tikriausiai buvo Dievo valia, kad aš įsimylėėėčiauuu James BOndą. :D NUu žodžiu, visoooos merginos turi pamatyti tą filmą, kad suprastų koooks gėėėris yra tas Bondas. Na ir tikriausiai supratote apie kokį filmą aš kalbu... "James Bond, Quantum Of Solace" Niamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.










P.s. Na ir aišku jei jau prakalbom apie filmus, prisiminiau vieną gerą poklabį, kuris man dar kartą patvirtinimo jog filmų žiūrėjimas yra taipogi mada. Mano viena draugė Dzijaanaa, žiūrėėėjo visas dalis Hario Potterio tik todėl jog visas pasaulis žiūrėjo, o ji ne, ir tai vertė ją jaustis nemadinga. :D va taip vat kaip būna.

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

ai kil ju!:)))

Anonimiškas rašė...

waj? :D

Anonimiškas rašė...

bikozz ai kil ju:P